FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arlauskis, reacție incredibilă despre transferul lui Balotelli: „Ce să caute la CFR? Cu bășinile și figurile lui...”

Mario Balotelli e dorit la CFR Cluj // FOTO: Instagram +30   FOTO
Mario Balotelli e dorit la CFR Cluj // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 20:30 / Actualizat marti, 04 august 2020 21:22

Lituanianul Giedrius Arlakuskis (32 de ani), care și-a anunțat deja plecarea de la CFR Cluj, a comentat în termeni incredibili posibilul transfer al lui Mario Balotelli la campioana României.

Portarul crede că CFR nu ar trebui să-l aducă pe atacantul italian, așa cum își dorește patronul Nelu Varga, și a folosit un termen vulgar când a vorbit despre fostul vârf al naționalei Italiei.

Balotelli să vină ca Julio Baptista? Eu zis că merge spre retragere! Cu bășinile și figurile lui... Eu nu cred că va veni. Asta e părerea mea. Dar CFR are nevoie de sânge proaspăt”, a declarat Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Balotelli nu a mai jucat din martie

Italianul nu a mai jucat fotbal din martie, după o serie de dispute cu șefii echipei care tocmai a retrogradat în Serie B. În urmă cu o lună, Brescia a anunțat pe site-ul oficial faptul că Balotelli a ajuns să cântărească 100 de kilograme! Plecarea atacantului de la echipa italiană este doar o chestiune de timp.

„Mereu am crezut că Mario se va simți ca acasă la echipa din orașul natal, dar am greșit. El trăiește după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a spus antrenorul Diego Lopez pentru Corriere della Sera.

FOTO. Imagini tari din autocarul lui CFR Cluj după câștigarea campionatului

+26 FOTO

VIDEO. CFR Cluj a sărbătorit titlul în Liga 1 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Prima lovitură dată de CFR Cluj » Supercontractul semnat după câștigarea titlului

CFR Cluj e campioană, dar războiul continuă » Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  05 August 2020, 10:33
Postat de markksson pe 05 August 2020, 00:24

Mario i-ar putea scapa o palma, doar bazat pe cum se uita si tipa Petrescu. Ar fi bine pentru Dan, trebuie sa il mai calmeze cineva. Dupa ce Mario invata injuraturile romanesti, urmeaza pumnii.

stai linisti ca l-ar lua pe sus Vinicius si Burca pe Balotelli daca ar schita ceva la Petrescu...de fapt toata echipa i-ar lua apararea celui mai bun antrenor din liga 1...

cj1960i
cj1960i  •  05 August 2020, 08:55
Postat de markksson pe 05 August 2020, 00:24

Mario i-ar putea scapa o palma, doar bazat pe cum se uita si tipa Petrescu. Ar fi bine pentru Dan, trebuie sa il mai calmeze cineva. Dupa ce Mario invata injuraturile romanesti, urmeaza pumnii.

Ce te roade? Sper ca doar invidia.

fuller
fuller  •  05 August 2020, 05:00

Miroase prea mult a 'fake news' , mai ales ca CFR s-a ars bine cu Baptista inainte. Toata echipa CFR-ului a fost construita pe disciplina tactica impusa de Dan Petrescu, si Balotelli ar narui aceasta munca si spiritul echipei de la primul meci. Nu cred intr-o asemenea aventura. E doar un articol nesemnat tip GSP, care devine o pagina de cancan.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close