FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunțul momentului la FCSB » Arsenal chiar l-a căutat pe Ianis Stoica: „Interesul e real, nu posibil”

Ianis Stoica / Sursă foto: GSP
Ianis Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 23:09 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 23:11

Impresara Liubliana Nedelcu a dezvăluit, miercuri seara, că interesul celor de la Arsenal pentru Ianis Stoica ar fi unul cât se poate de real.  

Arsenal, locul 7 din Premier League, e interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB. Informația a fost confirmată de Liubliana Nedelcu, agent cu puternice conexiuni în fotbalul românesc.

„Prima oară când cei de la Arsenal au întrebat despre Ianis Stoica a fost la începutul lui octombrie. 8 octombrie, mai exact, iar toate discuțiile despre un „posibil interes» nu își au rostul pentru că interesul este real, nu posibil. La mulți ani, Ianis Stoica”, a scris impresara, pe contul său de Facebook.

Gici Becali, cadou FABULOS pentru o vedetă de la FCSB!
FCSB
Gici Becali, cadou FABULOS pentru o vedetă de la FCSB!

Arsenal a pus ochii pe Ianis Stoica

„A marcat 6 goluri în ultimele 14 meciuri și are parte de un sezon uimitor”, nota The Sun, publicația care a anunțat interesul lui Arsenal, la finalul lunii noiembrie. 

Jurnaliștii englezi l-au citat și pe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor: „Nu e de vânzare acum. Ar putea fi peste un an sau doi, dar nu acum”. 

„Ianis Stoica e capabil să evolueze atât ca atacant central, cât și ca mijlocaș ofensiv”, mai scrie The Sun.

Și eu cred că voi lua bani mulți, profilul lui e de nouar, toți mi-au spus, și MM, și antrenorii, chiar și Edi. M-am bucurat că e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta. E puternic, are fizic, e înalt, are forță, apare și în fața porții, e inteligent, zici că are 23 de ani 

Gigi Becali, patron FCSB

Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali

Zilele trecute, un zvon din „piață” a devenit certitudine: Ianis Stoica (18 ani), jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro, a „trădat-o” pe Anamaria Prodan și a semnat cu Becali Sport, firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, la care Giovanni Becali este consilier. 

După Dennis Man, care a părăsit-o pentru a semna cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, același lucru i s-a întâmplat Aneimaria Prodan și cu Ianis Stoica, atacantul de perspectivă al celor de la FCSB. 

Mutarea, despre care GSP.ro v-a informat pe 25 noiembrie, a fost confirmată pe 3 decembrie de Dragoș Sîrbu, numărul 1 din acte al firmei de impresariat.

VIDEO Florin Bratu, impresionat de Ianis Stoica: „E extrem de echilibrat, putem obține un fotbalist foarte bun”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cucerit de Toni Petrea: „Unora nu le va pica bine, dar vă zic că-mi place! FCSB joacă mai ofensiv, mai în viteză”

Modificare de ultimă oră la FCSB - Rapid, după anunțul lui Arafat privind relaxarea restricțiilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kyil
kyil  •  09 Decembrie 2021, 12:27

El e nouar si tony il joaca in banda. Bravo bah djidji. Asa stim noi sa crestem jucatori. Pai bah djidji joaca l mah atacant de careu daca e nouar.

zorrozabal
zorrozabal  •  09 Decembrie 2021, 12:18

Daca te iei dupa ce zic impresarii...

925045514183782
Montolivo Grig  •  09 Decembrie 2021, 07:45

La arsenal tuzla o sa ajunga dupa ce termina cu fcsb.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează