FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gigi, pierzi teren! „Arsenal a făcut o ofertă pentru Ianis Hagi”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2019 12:52

Gigi Becali a făcut o ofertă de 3,75 de milioane de euro pentru Ianis Hagi, însă pe adresa Viitorului ar fi apărut sume de transfer chiar și de 8,5 milioane de euro.

Spartak Moscova, Arsenal și Sevilla se interesează de Ianis, iar cea mai mare ofertă a venit de la ruși, 8,5 milioane de euro, a anunțat jurnalistul Decebal Rădulescu în direct la TV Digi Sport. „Și Arsenal a făcut ofertă Viitorului”, a adăugat Rădulescu. 

Dacă s-ar plăti acești bani pentru pentru serviciile mijlocașului român, atunci Ianis ar deveni al treilea cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1, după Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș.

De Ianis s-au mai interesat în ultima vreme și alte echipe: Olympique Lyon, Ajax, Girona și Galatasaray.

Totuși, una din condițiile esențiale pe care Gică Hagi le va pune oricărei echipe e ca Ianis să joace un anumit număr de meciuri pentru a progresa și a rămâne în angrenajul naționalei mari.

Topul jucătorilor plecați din Liga 1 în străinătate

1. Nicolae Stanciu (de la Steaua la Anderlecht, în 2016) - 9,8 milioane de euro
2. Vlad Chiricheș (de la Steaua la Tottenham, în 2013) - 9,5 milioane de euro
3. Alex Mitriță (de la Craiova la New York City, în 2019) - 7 milioane de euro

Citește și:

Clauze UNICE în contractul lui Ianis Hagi cu FCSB! Suma astronomică pe care Gigi Becali trebuie s-o plătească dacă îl critică la TV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (104)
mr.ban
mr.ban  •  14 Iunie 2019, 12:14
Postat de Zoltan Szekely pe 12 Iunie 2019, 09:11

OMG... ridiculous how hagi try to push his untalented son.hahaha

Haha, ce-am mai ras. Mai ales ca ai ales sa comentezi in engleza la un articol in romana. Isteata tactica. Asa te comporti cand vrei sa o faci pe interesantul, nu? Pacat ca nu-ti prea iese si sfarsesti doar prin a parea penibil.

andrei.f
andrei.f  •  12 Iunie 2019, 18:21

Numa să nu se repete episodul Fiorentina, atunci Gică a scăpat plătind numai 2 milioane euroi pentru răscumpărarea lui Iannis !

ray51
ray51  •  12 Iunie 2019, 09:45

Ianis trebe sa plece undeva la o echipa din Spania. Acesta este profilul sau.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează