FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / SLAVIA - ARSENAL 0-0

Arsene Wenger:

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2007 00:00

Arsene Wenger nu a folosit aseara 8 jucatori care erau de obicei titulari in egalul de aseara de la Praga, vorbind despre felul in care au jucat fotbalistii mai tineri: „Jucatorii tineri au aflat ca jocurile in deplasare din Champions League nu sunt usoare si vor juca mai bine in meciurile urmatoare. In defensiva am jucat bine, dar perfomanta noastra din atac a fost mediocra. Nu am avut un tempo suficient de rapid pentru a crea spatii sau ocazii. In plus, conditiile meteo au ingreunat situatia, iar cei de la Slavia au fost determinati sa nu primeasca gol dupa ce i-am umilit cu 7-0 acum 2 saptamini pe Emirates. Totusi, rezultatul este pozitiv, pentru ca am venit aici sa ne calificam, lucru pe care l-am realizat fara a primi gol si cu 2 meciuri ramase de disputat”.

Antrenorul lui Arsenal a adaugat: „stim ca putem juca mai bine decit am facut-o in aceasta seara, dar trebuie sa recunoastem ca este o perfomanta extraordinara faptul ca ne-am calificat in optimi dupa doar 4 partide. Acum este important sa ne asiguram ca vom cistiga grupa pentru a avea un avantaj la tragerea la sorti pentru urmatoarea runda. Dar voi continua sa odihnesc unii jucatori si sa folosesc principiul rotatiei in urmatoarele doua partide din grupa, asa ca sunt sanse bune ca jucatorii tineri sa fie pe teren la partida de la Sevilla”.

Portarul lui Arsenal, Manuel Almunia, a vorbit si el despre meciul de la Praga: „A fost foarte dificil pentru noi din cauza vremii. A fost foarte frig, mai ales in repriza doua, cind ploaia si vintul s-au intetit”.

Antrenorul Slaviei Praga, Karel Jarolim, a explicat succesul de aseara: „Cind am vazut ca Arsenal nu joaca cu primul 11 am crezut ca putem realiza ceva pozitiv. Am vrut sa evitam greselile pe care le-am comis in meciul de la Londra”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează