FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ASA TG. MUREŞ 1-4

ASA Tg. Mureş a jucat "Hora" pe stadionul Ceahlăului şi a învins cu 4-1 ;)

Foto: Zoltan Cantor
Foto: Zoltan Cantor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 01 august 2014 20:23

ASA Tîrgu Mureş a învins cu 4-1 pe Ceahlăul în etapa a doua a Ligii 1, iar Ousmane N'Doye a marcat o "dublă". Moldovenii au primit 8 goluri în două etape, după ce şi în debutul campionatului au fost învinşi cu 4-0 de CFR Cluj.

Partida dintre cele două echipe a început cu un cartonaş galben primit de Balaur în minutul 7, după ce l-a faultat dur pe Chitoşcă.

Prima ocazie de poartă a însemnat şi marcarea primului gol. La jumătatea primei reprize N'Doye a înscris cu o lovitură de cap formidabilă, după un corner executat perfect de un jucător al mureşenilor. Tg. Mureş n-a condus prea mult, iar două minute mai tîrziu, Ceahlăul a egalat prin reuşita lui Cîrjan, după o greşeală incredibilă a lui Bejan.

Tocmai ce Sebastian Colţescu se pregătea să fluiere finalul primei reprize, cînd N'Doye a apărut singur la 15 metri şi a şutat la colţul scurt, înscriind în poarta lui Jovici. Mureşenii au continuat să înscrie, iar în minutul 55 Henrique a îndeplinit o simplă formalitate şi a băgat mingea în poartă din 6 metri.

Rezultatul final a fost stabilit cu 6 minute înainte de finalul partidei, cînd Ioan Hora a profitat de o degringoladă în apărarea Ceahlăului şi a trimis balonul în aţe.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI


Echipele de start:

Ceahlăul: Jovici - Dumitraş, Marc, Ichim, Cazan - Popadiuc, Ţepeş, Onciu, Chitoşcă - Achim - Cîrjan

ASA Tg. Mureş: Stăncioiu - Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi - Voiculeţ, Mureşan, N'Doye - Henrique, Bumba, Hora

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
sebi27
sebi27  •  02 August 2014, 01:38

A jucat si maria-sa boier Zicu ? Sau e deja obosit ca jucat deja in prima etapa vreo 20 de minute si are nevoie de recuperare ! Mai joaca prin etapa treia vreo 10 minute si e suficient....

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  02 August 2014, 01:31
Postat de dinamo48ms pe 01 August 2014, 22:08

Bai Muia, noi ardelenii suntem de 100 de ori mai romani decat voi cei din tiga_nie!

Asta da....

blaustein
blaustein  •  01 August 2014, 23:54
Postat de raducioiu80 pe 01 August 2014, 20:16

se vede mana lui florin marin. rezultatele de la nationala nu sunt pura intamplare, si aici e la fel. iar cand primesti 8 goluri si marchezi unul singur in 2 meciuri e clar ca piturca stie sa si aleaga colaboratorii...

Cand il pui antrenor pe "Magiun" si director tehnic pe "Flocea", rezultatele se vad imediat.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează