FOTBAL  »  LIGA 1  »  FRF

Asalt de ziua lui Kassai » Oameni de vîrf din fotbalul românesc au petrecut la aniversarea secretarului general FRF

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 21:47

În ziua în care Dumitru Sechelariu s-a stins pe patul de spital în Viena, mulţi dintre foştii săi parteneri de petreceri sau de combinaţii în lumea fotbalului au participat la ziua de naştere a secretarului general al FRF, Adalbert Kassai.

Masa şi dansul, cu circa 100 de invitaţi, au avut loc la restaurantul "Capri", situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la ieşirea pe autostrada spre Piteşti.

Dintre invitaţii cu greutate n-au lipsit Mircea Sandu, Dumitru Mihalache, Gino Iorgulescu, Ştefan Iovan, fostul şef al CCA Gheorghe Constantin şi ex-selecţionerul Anghel Iordănescu. Fiecare s-a prezentat la chef cu cîte o plasă cu un cadou, obicei pe care l-au respectat şi cîţiva oficiali din ligile inferioare, veniţi să-l sărbătorească pe omul despre care se discută că ar putea deveni chiar urmaşul "Naşului" la şefia FRF.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  17 Februarie 2013, 09:17

CINEVA TREBUIE SA SE SESIZEZE , CAT SI CINE L-A PREMIAT PE KASSAI ???? PENTRU CAMPIONATUL ASTA SAU PENTRU URMATORUL ????? MAFIOTII .....!!!!! CADOUL E SPAGA MASCATA .......!!!!! IORDANESCU A FOST REPREZENTANTUL CIOBANULUI ?????

plischi
plischi  •  17 Februarie 2013, 06:20

ANIVERSARE CU DAR

robertino2
robertino2  •  17 Februarie 2013, 04:21

Multi dintre cei prezenti vor povesti nepotilor: eram liberi atunci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează