FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Asta ar fi lovitura verii în Liga 1! Dinamo poate profita de scandalul de la Steaua şi să ia un jucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 13:37

Gabriel Tamaș a fost anunțat în direct de Mirel Rădoi că nu mai intră în planurile sale pentru acest sezon și că poate pleca unde dorește. 

Ieșirile extrasportive ale jucătorului l-au determinat pe antrenorul Stelei să renunțe la serviciile fotbalistului adus în iarnă la campioana României. 

Atunci, Dinamo l-a ofertat și ea pe Tamaș, însă jucătorul a ales Steaua deși chiar impresarul său a recunoscut că formația din "Ștefan cel Mare" a avut o ofertă comparabilă cu cea venită dinspre formația campioană. 

Acum, Dinamo și-ar putea reîndrepta privirile către Gabi Tamaș, care poate pleca de la Steaua din postura de jucător liber de contract și probabil ar accepta o oferta dacă ar fi apropiată de cea care s-a făcut atunci. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (97)
versand
versand  •  21 Iulie 2015, 09:58

Vraja GSP Srl....ca sa agitati spiritele. Nu il mai vrem noi. PUNCT

876589845753426
Nini Voinescu  •  20 Iulie 2015, 13:56

Doamne fereste sa ajunga "***" la Dinamo !!!!!!!!!!! Sper ca Rednic sa-l ignore pe acest "***" care nu are nimic in creier !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabi_djg
gabi_djg  •  20 Iulie 2015, 08:59

iti dai seama ce pierdere, sa nu poata sa-l ia pe tamas !!!! o sa ramana stocul de alcool neatins !

Vezi toate comentariile (97)
Comentează