FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ăsta ar fi transferul anului în România! Ianis Hagi, dorit de Steaua » Anunțul conducerii campioanei

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2015 09:56

Ianis Hagi a mărturisit în mai multe rînduri că este stelist 100% și că în România în afara Viitorului ar evolua doar pentru formația campioană.

Mijlocașul de 16 ani este dorit de Gigi Becali la Steaua, lucru recunoscut și de Valeriu Argăseală.

"Trebuie să îl întrebați pe Gică Hagi dacă ni-l dă, noi îl vrem", a declarat Valeriu Argăseală.

"Sînt motivat! Pregătit pentru meci, sută la sută concentrat, sper să iasă bine.", spune Ianis Hagi despre meciul împotriva echipei preferate.

...despre meciul cu Viitorul: "Nu e o noutate că Hagi vrea s-o bată pe Steaua și cred că într-adevăr își dorește s-o bată.

E o echipă frumoasă, o echipă care își merită locul, însă, în aceeași măsură, nici Steaua n-o să mai fie ținta echipelor care vor să cîștige puncte pe seama ei", a zis Argăseală la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 August 2015, 08:34

Cred ca vrea sa o bata pe Steaua.N-ar fi normal?

haideusicfr
haideusicfr  •  30 August 2015, 08:33

Joaca la Viitorul ,dar e stelist100%.Ei bravo!Si cum iti vei apara sansele echipei tale contra Stelei? Meci in familie intre nas si fin ,ma smecherilor!

papillon
papillon  •  30 August 2015, 08:22

Sa dea Domnul sa fie o speranta pentru fotbalul romanesc.Eu nu l-am vazut jucind. Dar nu cumva este doar fiul lui Hagi si atit?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează