FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI / TRATATIVE

Astazi se decide situatia lui Marica

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

sahtior urmeaza sa-l anunte pe Marica daca-i da voie sa se transfere. Optiunea jucatorului e Stuttgart. Ciprian Marica afla astazi unde va juca sezonul viitor. sahtior ii va comunica daca-l pastreaza sau da curs dorintei sale de a pleca. Pentru jucator, singura optiune de transfer e VfB Stuttgart, cu care s-a si inteles asupra salariului: doua milioane de euro anual. Numai ca intre oferta campioanei Germaniei si pretentiile ucrainenilor e o diferenta de doua milioane. Pe adresa "minerilor" au sosit si alte propuneri pentru internationalul roman, de la Manchester City si de la Udinese, cea mai consistenta, din toate punctele de vedere, fiind a englezilor. 
Varianta Stuttgart

Preferata lui Ciprian
Managerul svabilor, Jochen Schneider, s-a intors miercuri de la Donetk fara sa fi ajuns la vreun acord cu ucrainenii. Nu se mai pune problema unui imprumut, ci a unui transfer definitiv, dar sahtior cere 6 milioane de euro, in timp ce VfB nu-i dispusa sa dea decit 4 milioane. Schneider s-a aratat totusi optimist: "Cel mai important e ca jucatorul vrea la noi si nu la City sau la Udinese". Totusi, daca nu se rezolva, nemtii se vor lansa pe pista Sanogo (Hamburger SV).

Varianta City / Salariu mai bun
Oferta facuta de englezi lui sahtior este intre 8 si 10 milioane de euro. Iar lui Marica i-ar da 2,5 milioane anual. Cotidianul The Independent sustine ca ucrainenii ar accepta si un imprumut pe un an cu optiune de cumparare, cifrata la 12 milioane de euro, dublul sumei pe care au platit-o in 2004, cind l-au luat de la Dinamo. Problema e ca "tricolorul" nu vrea sa auda de Manchester. Surse din anturajul sau pretind ca mai degraba ramine la Donetk, daca nu poate pleca la Stuttgart.


 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează