FOTBAL  »  Superliga  »  ASTON VILLA

Aston Villa arunca 60 de milioane de euro pe piata transferurilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS / Clubul englez Aston Villa are sanse mari sa revolutioneze piata transferurilor din Premier League dupa ce antrenorul Martin O'Neill a fost anuntat ca are la dispozitie 60 de milioane de euro pentru achizitii.

Patronul lui Aston Villa, miliardarul american Randy Larner, i-a oferit antrenorului sau aceasta suma pentru ca O'Neill sa poata crea o echipa care sa se bata de la egal la egal cu fortele Manchester United, Chelsea, Liverpool si Arsenal.

Tehnicianul lui Aston Villa nu a stat degeaba si a inaintat oferte pentru mai multi jucatori din Anglia, dar si din afara regatului.

In cele din urma, clubul ar putea aduce patru jucatori de acesti bani, lista cuprinzandu-i pe Jermaine Defoe, de la Tottenham Hotspur, Shaun Wright Phillips, de la Chelsea, Nigel Reo Coker, capitanul lui West Ham United, si Jussi Jaaskelainen, portarul lui Bolton.

Lupta va fi dura pentru aducerea celor patru in conditiile in care fotbalistii sunt doriti si de alte formatii insa Aston Villa este gata sa ofere cate 18 milioane de euro pentru Defoe si Wright Phillips, 14 milioane de euro pentru Reo Coker si 6 milioane de euro pentru finlandezul Jaaskelainen.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează