FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ // FOTO Dan Petrescu, derapaj grosolan » L-a înjurat pe Sebastian Colțescu și a fost eliminat: „Du-te în p**a mea! Ce face jegul ăla?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 21:56

Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, cunoscut pentru ieșirile sale agresive la adresa arbitrilor, a recidivat în partida din această seară cu Astra Giurgiu.

În minutul 42, furios peste măsură că Michael Pereira, unul dintre jucătorii săi, a fost avertizat, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu.

Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”, care i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribune.

Petrescu nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți.  

+8 FOTO

„Băga-mi-aș p**a în mă-ta”, „Du-te în p**a mea” și „Ce asta, mă? Ce face jegul ăla?!”, au fost câteva dintre cuvintele grosolane aruncate de Petrescu în direcția arbitrului. 

Nu e normal să ajungi la un contflict cu conducătorul meciului”, a comentat Ilie Dumitrescu în pauza meciului, la TV Digi Sport.

Dan Petrescu va primi cu siguranță minimum două etape de suspendare, astfel că nu va fi pe bancă la partida cu FCSB de peste două etape. Astfel, va fi pentru cea de-a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul cu rivala la campionat.

Vezi AICI toate detaliile de la Astra - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (67)
10156661614577582
Mircea Rusu  •  02 Septembrie 2019, 14:15

domnule ziarist sticla a fost aruncata si in fata mea, eu care ma aflam in Cluj in acel moment si ma uitam cu fata la meci si nu cu ckurru sau spatele si apropo distanta dintre mine si sticla e aceeasi cu distanta de la mine la televizor aprox 2 m deci propun sa-l chemam pe Camora in instanta pentru gestul sperietor pe care l-a facut ce zici maestre???///

928854273813332
Ion Elisei  •  01 Septembrie 2019, 12:01

Te joci cu ardelenii , destepti foc , au pierdut ceferistii , de vina FCSB cu Becali !

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Septembrie 2019, 11:23

bine ia facut petrescu lui coltescu merita si batut coltescu la felul cum a arbitrat

Vezi toate comentariile (67)
Comentează