FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 3-2

ASTRA - DINAMO 3-2 // VIDEO Florin Prunea reacționează după ce a fost înjurat din nou de suporterii lui Dinamo: „Nu știu ce legătură are fiica mea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 23:40

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a ținut să le atraga atenția suporterilor dinamoviști care l-au înjurat și la meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-3.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Cred că un rezultat de egalitate era mai corect. Eu, dacă am greșit cu ceva față de suporterii lui Dinamo, le cer scuze public. Eu nu am jignit pe nimeni. Susțin în continuare ceea ce am spus atunci, pentru că era vorba de viața unui om (n.r. cu referire la incidentul cu Eugen Neagoe, care a leșinat în timpul meciului). 

Nu am făcut pe nimeni drogat, nu m-am referit la modul general, dar nu am ce să fac. Sunt înjurat și eu, și copilul, și nevasta, și toată lumea. Nu știu ce legătură are fiica mea cu se întâmplă pe un stadion, dar asta este viața”, a spus Florin Prunea, după meci.  

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dan Alexa dă de pământ cu ultrașii dinamoviști: „Pe cine bat ei, mă? Pisoii din PCH mă înjură la meci și pe stradă vin să-și facă poze cu mine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  22 Septembrie 2019, 12:24

Prunea sa nu uite ca a jignit grav galeria si suporterii lui Dinamo ,am fost la meciul cu Craiova si am fost facut drogat si platit de Rednic asa ceva nu pot uita Prunea *** de om

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Septembrie 2019, 12:01

Dinamo va juca fotbal cand vor pleca din club DANCIU PRUNEA MIHAIESCU oameni fara caracter

niculaemoromete
niculaemoromete  •  22 Septembrie 2019, 10:06
Postat de corectu pe 22 Septembrie 2019, 07:55

Reacție în lanț.

te referi la faptul că PCHisti&ultras sunt sclavii propriilor neputințe?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close