FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI. 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Astra e amenințată de Dinamo: "Nu vrem să ne facem de râs! Vom juca la victorie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 12:55

Dinamo și Astra se vor duela luni într-o partidă care poate decide campioana Ligii 1, dacă giurgiuvenii obțin măcar un punct.

Giurgiuvenii pornesc cu prima șansă, dar Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor" îi asigură pe aceștia că nu vor avea un meci ușor și că Dinamo va vrea să câștige.

"Nu se pune problema să menajăm jucătorii. Dinamo a folosit și va folosi cea mai bună echipă. Pe ne noi ne interesează să ocupăm cel puțin locul trei. Nu vrem să ne facem de râs.

Noi suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Avem un blazon de apărat. Noi ne respectăm suporterii și ne respectăm pe noi. Vom merge la Giurgiu ca să luăm toate cele trei puncte", a spus Dănciulescu la DigiSport.

Meciul Astra  - Dinamo se va juca luni, 2 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Dinamo bagă rezervele cu Astra » Cum va arăta primul "11" al lui Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
agentul0007
agentul0007  •  27 Aprilie 2016, 21:03

este posibil ca astra sa poata da fara frica cele 3 puncte date de dinamo in tur . bate pandurii si se decide campioana etapa asta . si uite asa dinamo are sanse la locul 2 cu pandurii

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Aprilie 2016, 18:49

nu vad problema daca bate dinamo. astra dinamo se joaca dupa steaua. asa a mai facut surprize, asa ca astra s'ar putea sa nu aiba nevoie de punctul ala, ba sa'i ajute si pe dinamo sa ia locul doi.. :) cadou de la sumi, de ziua lui. :)

bobyj
bobyj  •  27 Aprilie 2016, 18:21

Ameninta AFCAG ca de data asta nu mai vor 4 goluri. O sa lupte si o sa-i lase sa dea numai trei. Vai de ei. Astia o sa se mandreasca ca a luat AFCG datorita titlul. Dr nu ca ar fi batut ei ci ca au pierdut eil Ca si aia din Giulesti care sunt foarte mandrii ca cea mai mare performanta a lor a fost cand au fost eliminati de Steaua.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează