FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // VIDEO+FOTO Gala ”Om bun”, formația ”Les Amis de Astra” » FCSB a controlat și vântul în condițiile în care Astra nu s-a înțeles ce-a căutat

FOTO: Raed Krishan +27   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:31

FCSB și-a refăcut moralul la Giurgiu, 2-0 (Gnohere '29, I. Cristea '32) contra unei echipe datoare față de fotbal și de toată lumea, iar băieții lui Becali, luminat la mutări, au reintrat în cursa pentru titlu.

Omenie, prietenie, cumințenie. Ca să aibă rimă. A ajuns o luptă între "Les Amis de Dudelange" și "Les Amis de Astra"?! Gigi Becali e și A1, și cel mai bun manager: l-a băgat pe "Bizon", a dat gol, a insistat pentru I. Cristea, l-a adus, a dat gol, i-a împrumutat pe cei de la Astra, a ieșit victorie. Ce să mai facă? După ce a luat tot ce s-a putut mai bun în ultimele stagiuni de mercato, iar antrenorii de pe bancă s-au împiedicat rând pe rând.

Mihai Stoica a „explodat” la pauza meciului Viitorul-CFR: „Les amis de Dudelange își continuă marșul triumfal spre titlu”

Teja are o mare calitate pentru a fi antrenor la FCSB: e ascultător. Alții ar zice că e obedient. Să pornim de la premisa că ascultă ce spune Gigi Becali și prinde din zbor ideea. Drept dovadă, Gnohere titular. Îl ceartă patronul pe Florentin Matei, urmarea? Un fotbalist de calitate în afara lotului. Nedelcu, atât de lăudat în cantonament - bine, nu ca mega-ultra-Rusescu! -, a fost aruncat la coș și el după eșecul cu Viitorul. Să fie bine, ca să nu fie rău. Stoian e deja clasic la Les Indesirables. 

Marcaj la umbră

Fotbal? Parcă e Festivalul "Om bun". Măcar la gala folk bucură sufletul, auzul. Centrare bună a lui Benzar, da, că tot l-a certat și pe el Becali, iar Gnohere (29) s-a bucurat de pasivitatea lui Erico da Silva și-a marcat la a doua tentativă, după ce Lazar a încercat să blocheze prima încercare. Buimaci, dezorientați, fără mintea limpede din startul lui 2019, cu datorii, cei de la Astra au privit fără supărare cum mai încasează un bobârnac. Iulian Cristea (32) s-a înălțat între Romario Pires și Bejan, reluând impecabil după un cadou din partea adversarilor direcți. Restul e cancan.

L-au înjurat pe Hagi niște capii prin tribună, care se dau suporteri ai roș-albaștrilor, chiar e blasfemie dacă te dai fan al acestui club! Pe teren, băieții au jucat ori s-au jucat, FCSB a controlat și vântul în condițiile în care Astra nu s-a înțeles ce-a căutat. 

Dar din dar se face Rai

Bejan (54) a fost funny, i-a aranjat mingea lui Man ca să tragă mai bine, altfel o fază frumoasă, dar mingea n-a prins cadrul porții. Răutăți, vocea tribunei. După o acțiune personală, Cestor (56) a bubuit bara, din unghi, asta nu se mai vede!! Lazar i-a blocat șutul puternic al lui Man (67), fiind de data aceasta la locul potrivit. Cei de la Astra au mai apăsat accelerația, dar au intrat cu balonul în gard. A intrat și Alibec, și el cu polițe de plătit, dar de altă natură, doar că Denis a fost introdus la spartu' târgului, de începuseră și oamenii să plece de la stadion. N-a mai avut ce face, timpul n-a avut răbdare cu el. FCSB și-a făcut antrenamentul, a desenat în voie, Hora având și el o ocazie pe final. Roș-albaștrii sunt înapoi în patimile campionatului. Giurgiuvenii din tribune erau mulțumiți, uitându-se admirativ la biletele cu 2 solist.

6meciuri oficiale fără gol marcat bifase Gnohere până la reușita de azi, prima a lui personală din 2019

0cornere, zero ocazii de gol a avut Astra în prima repriză

+28 FOTO

Gazdele au forțat un gol de onoare dar Cestor a trimis doar în bară, apoi au cerut fără succes penalty la un henț făcut de Teixeira la limita careului de 16 metri.

  • FCSB acumulează 28 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul CFR Cluj. Astra rămâne pe locul 5, cu 21 de puncte.

Astra - FCSB 0-2
Au marcat: Gnohere '29, I. Cristea '32

Meciul a fost liveTEXT AICI

Vezi VIDEO de la meci

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, I. Cristea, Morais - L. Filip, Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A. Vlad - Bălașa, Moruțan, Ioan Hora, Rusescu, Stoian, M. Roman
Antrenor: Mihai Teja

Astra: Lazar - Erico, Bejan, Cestor, Butean - R. Pires, Mrzljak, R. Moise, V. Gheorghe - Llullaku, Hambo
Rezerve: M. Santos - C. Dima, N. Roșu, Balaure, Begue, Daogari, D. Alibec
Antrenor: Costel Enache

  • În conferința de presă de sâmbătă, Mihai Teja afirma că Ioan Hora va fi titular în dauna lui Harlem Gnohere: „Cum să îl scot pe Hora, care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Eddy Gnohere e un tip inteligent, a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”
  • Claudiu Belu, fotbalist care va ajunge la FCSB din vară, nu a fost inclus în lot de Costel Enache

Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu
Arbitru: Horațiu Feșnic // Asistenți: Valentin Avram, Mircea Orbuleț // Rezervă: George Rădulescu

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (493)
2221631311385129
Valy Bollea  •  18 Martie 2019, 12:34

Sa urmarim cu atentie evolutia CFR -ului in ultimi ani , si sa vedem cum au luat campionatele , evident cu ajutorul arbitrilor . Si sa urmarim cu atentie cele doua penaltiuri evidente cu Iasul si cu Viitorul , unde au fost ajutati de arbitri , pai despre ce vorbim . Asa zisi specialisti ai Gazetei cand este vorba de Steaua despica firul in patru , probabil au ordin de la Burleanu sau poate or fi ardeleni , sau este rea credinta . Daca sau saturat de Steaua ar trebui sa se axeze pe alte sporturi , si oricum comentatorii sportivi ar trebui sa fie impartiali , cel putin asa este normal . Multumesc .

luputu
luputu  •  18 Martie 2019, 11:00

Acest sistem play off/out este falimentul fotbalului romanesc, s-a vazut si aseara cum stau cumetriile. Nu stiu inca cui foloseste dar dezvoltarii fotbalului in nici un caz.

mariuss72
mariuss72  •  18 Martie 2019, 10:28

De data asta trebuie sa-i dam credit lui Apostol pentru titlu, "les amis de Astra"...super prezenta de spirit si rever misto pentru inutilul din casa de carton.

Vezi toate comentariile (493)
Comentează