FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Denis Alibec nu crede în blaturi: „Ce treabă au banii? Asta spun doar oamenii care nu știu fotbal”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 23:33

FCSB s-a impus în deplasarea de la Astra, scor 2-0. Denis Alibec, fostul atacant al bucureștenilor, exclude posibilitatea existenței unor lucruri dubioase în meciul de astăzi.

„Nu meritam mai mult astăzi, sincer. Am făcut un meci foarte prost, i-am lăsat să joace şi să îşi pună în evidenţă calităţile şi am pierdut pe merit. Nu ştiu de ce am jucat așa. Nu pot să îmi dau seama. Am pregătit meciul foarte bine, jucătorii erau încrezători înainte de meci, dar pur şi simplu am luat golul acela prostesc şi ne-a costat asta.

Eu sunt OK. Fizic, mai am un pic de recuperat şi cred că voi fi 100% etapa viitoare. Dacă puteam, jucam de la început, dar aşa a fost să fie. M-am accidentat atunci când îmi mergea mai bine, dar trebuie să îmi revin şi să îmi continui forma”, a declarat Alibec.

Alibec nu crede într-o înțelegere

Întrebat dacă tranzacțiile financiare dintre Gigi Becali și Ioan Niculae ar fi putut influența modul în care s-a disputat partida de la Giurgiu, Alibec a fost tranșant: „Ce treabă au banii cu fotbalul? Nu cred că dacă ar veni preşedintele să ne spună de blat, ar mai intra nimeni în teren. Astea sunt speculaţii şi vorbe ale unor oameni care nu ştiu fotbal”.

Vezi și: 

Balaj: „Mi s-a părut un meci dubios. Am mai simțit astfel de meciuri!” » 3 momente evidențiate de fostul arbitru

CLASAMENT PLAY-OFF  LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Martie 2019, 10:35
Postat de balauru48 pe 18 Martie 2019, 01:06

Tot SC lav? Tot!

Incredibil! Sunt victime și după circul de aseară! Sunt în lumea lor, n-ai ce să le faci.

vnelu02
vnelu02  •  18 Martie 2019, 07:01
Postat de Geani Muraru pe 18 Martie 2019, 00:10

Pute meciul asta că o bucată de brânză veche lăsată la soare toată ziua

Sau ...peşte !

albalbastru72
albalbastru72  •  18 Martie 2019, 03:12

Blat ordinar.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează