FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-2

ASTRA - FCSB 0-2 // Mihai Teja explică de ce l-a folosit pe Gnohere: „De asta am hotărât așa” + Ce răspuns i-a dat lui Dică

Mihai Teja // FOTO: GSP
Mihai Teja // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 22:42

Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, a explicat, la finalul meciului cu Astra, 2-0, decizia de a-l trimite pe teren pe Harlem Gnohere în detrimentul lui Ioan Hora, deși la conferința de presă premergătoare meciului afirmase că românul va fi titular. 

„Am spus în conferință că nu pot scoate un jucător care a jucat bine în meciul precedent și a înscris. Am trei atacanți, va veni rândul fiecăruia. Dacă Gnohere dă gol și marchează, va rămâne în echipă. Dacă Hora joacă bine și dă gol, va rămâne în echipă.

Am explicat în conferință că nu mi-am propus să fac nicio schimbare, dar cel mai bun va juca. Cu Viitorul, Hora n-a fost la un nivel foarte bun, așa că am decis să joc cu Gnohere.

Nu pot scoate din echipă un jucător care joacă bine și înscrie. Când Hora a jucat bine și a dat goluri, a jucat în continuare. Vedem ce va fi etapa viitoare, să vedem cum vor fi atacanții la antrenamente”, a spus Teja, la Look Sport.

...despre șansele la titlu: „Noi depindem doar de noi, mai sunt meciuri mult de jucat. Dacă ne vom câștiga toate meciurile, cu siguranță se va mai întâmpla ceva și la celelalte echipe”

...despre accidentarea lui Benzar: „A fost doar o lovitură și n-am vrut să risc, știu ce înseamnă echipa națională pentru el”

...despre dialogul de la distanță cu Dică: „Nu am nimic cu Dică, îl respect pentru tot ce a făcut. Ne e ușor, a făcut o muncă foarte bună. O să-l sun să vorbim, dar din punctul meu de vedere nu există probleme”

Vezi șiFlorin Tănase are chef de glume: „Poate Teja s-a culcat la prânz și a visat ceva” :-o

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează