FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0 EXCLUSIV Primele vești despre accidentarea lui Kamer Qaka » Imagini surprinse la câteva minute după meci

FOTO: Vlad Nedelea +4   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2018 00:10

Kamer Qaka (23 de ani) a suferit o accidentare în minutul 74 al partidei dintre Astra și FCSB, scor 1-0, părăsind terenul în brațele medicilor după o intrare dură a lui Buș.

Albanezul Qaka a fost introdus de Nicolae Dică la pauză, în locul lui Dragoș Nedelcu. Alături de Olimpiu Moruțan a dinamizat jocul celor de la FCSB. Ghinionul l-a lovit însă după doar 30 de minute de la intrare. A scrâșnit de durere după un clinci în zona neutră. Staff-ul medical a intervenit prompt și a făcut semnul schimbării către bancă. 

Reporterii GSP.ro aflați la Giurgiu l-au surprins părăsind zona vestiarelor cu un bandaj în zona genunchiului drept.

Veștile nu sunt însă îngrijorătoare. După primele analize Qaka pare să fi suferit o simplă lovitură, cei de la FCSB sperând să îl recupereze până la derby-ul cu Dinamo din etapa următoare. 

Vezi și: ASTRA - FCSB 1-0. EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la vestiare imediat după finalul partidei » Ce primă au primit giurgiuvenii

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează