FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0. Verdict drastic: "Cel mai prost meci din ultimii 5 ani! Nu a fost niciun 4-3-3! Ovidiu Popescu a jucat fundaș dreapta, acest «ceva» e praf"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 23:15

Basarab Panduru, expertul din studioul celor de la TV Telekom, a analizat partida pierdută de FCSB împotriva Astrei Giurgiu, în prima etapă din Liga 1, scor 0-1.

"Nu mă așteptam ca FCSB să joace atât de prost. Este cel mai prost meci din ultimii 5 ani pentru FCSB și am văzut vreo câteva. S-a ales praful de 4-3-3 din minutul 3.

Nu am înțeles de ce într-un 4-3-3, Ovidiu Popescu este în spatele tuturor, uneori pe linie cu fundașii centrali. Ce cauți tu, în momentul când echipa ta are mingea, să vii fundaș dreapta? Poate o fi vreo schemă pe care nu o știu, sunt sincer. Așa ceva nu există niciunde. E ca și cum Xavi ar veni în locul lui Dani Alves pe teren, la Barcelona. Ovidiu Popescu ar fi trebuit să fie în centrul terenului. Înseamnă că așa i s-a zis, să joace de fapt fundaș dreapta!

Eu cred că după meciul ăsta se alege praful de acest 4-3-3. Așa ceva, adică nimic. Când o să revină Pintilii, nu o să se mai joace așa ceva.

Man zice că a căzut psihic după primul gol. Ce e asta? Atunci trebuia să te mai bați mai tare, să te lupți, atunci începe meciul! Dacă dă adversarul gol în minutul 4, e gata meciul pentru tine?".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  22 Iulie 2018, 08:13

Ce mai rabdare...L-am vazut pe Dica ce poate in primul an la Steaua.Ca pana la Steaua a antrenat doar in Liga a 3 a.Cica asta 4-3-3 e sistemul lui favorit.Bun .Il aplici.L-ai aplicat in amicale.Si rezultatul ?!Catastrofa...Pai tu esti condus de o echipa modesta si singura ta solutie in atac e mutarea lui Planici si Balasa varfuri poate ,poate s-o nimeri vreo centrare si sa marcheze aia.Pai de ce in primul meci oficial tu nu ai la dispozitie un varf care sa se muleze pe sistemul tau favorit?!Oare nu te-ai prins ca Tanase nu-i postul lui acolo.L-ai jucat si campionatul trecut acolo.Si ...l-ai distrus.

corectu
corectu  •  22 Iulie 2018, 07:36

Uitam repede calificarea in primavara europeana.Vedem cum se joaca dupa 5-6 etape.RABDARE!

maradona5
maradona5  •  22 Iulie 2018, 03:22
Postat de rocky2 pe 22 Iulie 2018, 03:09

Nu e asta cal mai prost meci! E greu sa te hotarasti care e! Cel mai prost a fost in cupa 0-3 la divizionara B pe atunci, Hermanstadt! Sau 4-5 tot in cupa cu alta divizionara B, CS Mioveni in Decembrie 2016? Sau 1-5 acasa cu Sporting? Sau preferatul meu, acel 0-1 de la Iasi unde au pierdut inca un titlu! Foarte, foarte greu sa te hotarasti la fcsb unde s-au facut mai tare de ras!

Ei au umilinta in sange deja, iau manitele unable dupa alta cand joaca in Europa plus ca sunt condusi de puscariasi, cum naiba sa tii capul sus cand ii injura stapinul care e un oier infractor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close