FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-1

ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-1 // Gică Hagi, supărat din nou după meci: „Altă întrebare! Voi sunteți tot timpul cu cearta”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 23:28

Gheorghe Hagi (54 de ani) a fost din nou savuros, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a șasea a Ligii 1.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Întrebat despre schimbările efectuate la pauză, Hagi a reacționat imediat: „Vă rog frumos altă întrebare. De ce ai schimbat la pauză? De ce ai făcut aia? Pentru că sunt antrenor”. 

Apoi, Hagi a fost întrebat dacă și-a certat jucătorii după acest meci. Nici reporterul respectiv nu a scăpat: „Voi sunteți tot timpul cu cearta. Pe tine te-a certat tăticul? Nu. Le-am spus ce au de făcut”.  

Nici întrebarea legată de absența lui Eric nu a scăpat netaxată: „O să îl vedeți când o să vreau eu. E accidentat, dar apare când vreau eu”.

În ceea ce privește partida, „Regele” a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor și, în ciuda rezultatului de egalitate, consideră că cele două echipe au arătat un joc bun.  

„Cred că fiecare echipă a vrut să câștige, dar am făcut puțin în ultimii 30 de metri. Eu mă așteptam la victorie și, din păcate, nu a venit. Vom analiza.  Astra e un adversar bun, cu jucători tehnici, cu experiență foarte bună. Noi am băgat tineri. Mergem pe drumul nostru.  

Jucătorii când nu joacă bine încearcă să caute alibiuri, gazonul, tânțarii. Totuși a fost un meci bun”, a spus Gică Hagi, la Look Sport. 

VEZI ȘI:

Gabi Tamaș, spectaculos la revenirea în Liga 1: „Îmi dau palme când mă uit în urmă și văd ce prostii am făcut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
sorinaugustin
sorinaugustin  •  20 August 2019, 11:39
Postat de pe 20 August 2019, 08:17

Care domni jurnalisti? De unde atâta domnie în presa sportivă? Ce-ți mai place linguseala... Hagi are dreptate! În loc să fim orientați spre dezvoltare și performanță, presa de 2 bani o lălăie și o ține în soparle și scandaluri, cu Becali logo de gazeta. Nu e o coincidență că tinerii jucători nu mai au nicio educatie sportivă și sunt proști ca noaptea. De aici și atitudinea și rezultatele. Hagi a dovedit ceva în fotbalul mare, dar și în Liga 1. Presa a dovedit constant că e becalizata (adică tâmpită, fără substrat, fără valoare, ca FCSB). Bravo Hagi!

Ai mare dreptate!!!!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  20 August 2019, 08:48

Seamănă cu doamna prim ministru...

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  20 August 2019, 08:47

Ia cu ceai de tei! Cam nevricos cu nervii Gigel Hagi...se tooot rățoiește le toată lumea de parcă ar fi ombilicul universului, iar el nu e în stare să lege câteva fraze fără să scape 3-4 "perle"!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează