FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - HERMANNSTADT 0-0

ASTRA - HERMANNSTADT 0-0 // VIDEO+FOTO În gol, fără gol! Remiză albă în ultimul meci din etapa a 12-a » Cum arată ACUM clasamentul

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 22:30

Astra și Hermannstadt au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci disputat în etapa a 12-a din Liga 1. 

După remiza albă de azi, Astra i-a îngreunat soarta lui Dan Alexa în fața patronului Ioan Niculae, iar Hermannstadt a obținut ce și-a dorit.

Ambele echipe sunt sub presiune. Astra fiindcă Ioan Niculae îl pândește pe Dan Alexa cu demiterea în mână, Hermannstadt din cauza poziției din clasament.

Eugen Neagoe i-a preluat pe ardeleni, dar a fost numai spectator azi la Giurgiu, își începe practic de azi munca.

Cristiano (10) va avea viață grea. Era să-i fericească pe Budescu și pe Alexa încă din startul partidei, când ar fi putut să ofere gafa campionatului, să scape ca un gâgă mingea în poartă, printre mâini.

La o fază mult mai grea, portarul oaspeților a prins foarte bine reluarea lui Tounkara (41). Apoi, a venit iar alta rece, când era să ia gol de la peste 30 de metri de la Simion (54). A intrat și Alibec, lângă "fratele" lui, Budescu, însă Astra a măcinat în gol, fără gol. Mai periculos a fost Dandea (84), care s-a încumetat să tragă.

Sibienii au părut mulțumiți cu un punct pe un teren unde se câștigă greu ceva, drept dovadă că FCSB și Dinamo au părăsit cu coada între picioare stadionul din Giurgiu. Oaspeții au rezistat fără a fi eroici, ci eficienți.
Iar Hermannstadt reprezintă un reper negativ în istoria personală a lui Dan Alexa: a plecat de la Dunărea Călărași tot după o confruntare cu acest adversar.

Astra - Hermannstadt 0-0

Astra: Kitanov - David Bruno, Graovac, C. Dima, Radunovic - G. Gimion, Crepulja, M. Răduț -  V. Gheorghe, Tounkara, Budescu  
Rezerve: Lazar - Dandea, Biceanu, Begue, Stahl, Silva, Alibec 
Antrenor: Dan Alexa 

Hermannstadt: Figueiredo - Tătar, Viera, Luchin, Opruț - Dâlbea, Pires - P. Petrescu, Caiado, Cordea - Yazalde 
Rezerve: Emanuel Novo - I. Stoica, Busu, Afonso Vilenha, A. Vodă, Mattia, Joalisson 
Antrenor: Eugen Beza

Arbitru: Lucian Rusandu / A1: Laszlo-Imre Bucsi / A2: Romică Bîrdeș / Observator: Cornel Fecioru
Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)

Vezi și: 

Eugen Neagoe a rezolvat prima problemă de la Hermannstadt: „Meciul cu FCSB se joacă la Sibiu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
tequlix
tequlix  •  08 Octombrie 2019, 08:02
Postat de reteleanu pe 07 Octombrie 2019, 21:18

pfff....slab e alexa asta. nicio idee ofensiva, frate! cum sa pui asa ceva sa conduca jucatori ca budescu, radut, f. matei, alibec??

Cu un antrenor adevarat Astra era in top 3, au lot la fel de bun ca CSU Craiova sau CFR, lotul Astrei mi se pare peste al Viitorului, dar acolo face diferenta o strategie sanatoasa si un antrenor cat de cat bun ( Catalin Anghel e peste Alexa la orice ora).

cneius
cneius  •  07 Octombrie 2019, 23:29

"drept dovadă că FCSB și Dinamo au părăsit cu coada între picioare stadionul din Giurgiu."...fara sa fiu rau vreau sa spun ca aceasta "dovada" nu are valoare din moment ce vorbiti despre echipele de pe loc 10/11...

lionforever
lionforever  •  07 Octombrie 2019, 22:15

Genul de meci la care trebuia sa fi servit cu o friptura si un vin ca să stai să-l vezi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează