FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 1-0

Astra învinge CFR! Se relansează campionatul?

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

După înfrîngerea CFR-ului la Ploieşti, echipele din spatele ardelenilor speră din nou la titlu. Dacă le înving în această etapă pe Unirea Alba Iulia şi FC Braşov, Steaua, respectiv Unirea Urziceni, se apropie la doar 3 puncte de alb-vişinii cu 4 etape rămase de disputat din acest sezon.

În cazul unei victorii cu Oţelul, duminică, şi Timişoara poate să apară în ecuaţia luptei pentru locurile de Champions League, dar nici FC Vaslui, care are meci direct cu CFR, nu este ieşită din calcule.

Astra a marcat în minutul 64 după o acţiune superbă a lui Strătilă, care a depăşit doi adversari în partea dreaptă, a centrat la 11 metri, iar Alexandru Stan a reluat pentru 1-0.

Deşi nu a avut o execuţie strălucită, tînărul jucător al poieştenilor a reuşit să-l păcălească pe goalkeeperul feroviarilor, Nuno Claro, al cărui plonjon s-a dovedit inutil.

Se relansează campionatul după înfrîngerea CFR-ului?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
 •  01 Mai 2010, 13:38

@ alex__ poate nu stii dar Astra a batut Steaua si sezonul asta! ;) FORZA ASTRA !!!

 •  01 Mai 2010, 00:11

AM TOATA INCREDEREA LOTULUI DE LA FC VASLUI,DACA MAINE SEARA BATEM CEAHLAUL,CU PARERE DE RAU PENTRU MOLDOVENII NOSTRI,AVEM SANSA UNUI MECI:CARE PE CARE, CU CEI DE LA CFR.DACA REUSIM SA NE IMPUNEM IN FATA LOR TOTUL ESTE DE PARTEA NOASTRA.FORZA FC VASLUI,FORZA GALEN VERZII

sorinolariu
sorinolariu  •  30 Aprilie 2010, 23:48
Postat de pe 30 Aprilie 2010, 22:58

E incredibil sa vad cum un rapidist( asta chiar dupa recentul scandal pt care personal imi cer scuze fratilor rapidisti, eu ca suporter nu as fi contestat niciodata victoria rapidului! ) cat si un dinamovist( mai e nevoie de comentarii? :D ) tin partea Timisoarei si suporterilor acesteia! Respect maxim baieti! P.S. V-am pozat comentariile, merita puse in rama! :)

Asta pentru ca sunt oameni normali care gandesc cu creierul, nu cu pumnul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează