FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI

ASTRA - POLI IAȘI 4-0. Jucătorii Astrei nu mai au răbdare! Îl cer pe Edi Iordănescu: „Ne tot amenință că vine” » Când va semna antrenorul

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 21:32 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 23:45

Astra a învins-o pe Poli Iași, scor 4-0, reușind prima victorie a sezonului, însă numirea unui noi antrenor pe banca echipei este iminentă. 

La finalul meciului de la Giurgiu, Valerică Găman și Constantin Budescu, ambii marcatori pentru Astra, au declarat că așteaptă ca Edi Iordănescu să preia funcția de antrenor. 

„Odată cu această victorie, sper să ne descătuşăm şi să continuăm să câştigăm. Alex (n.red. - Alexandru Radu, antrenorul interimar) este un antrenor bun, ne transmite multe lucruri pozitive, ne pune în teren... până la urmă, de noi depinde ce facem în teren, cum ne pregătim. Dar totuşi e important să ai un antrenor principal. Sperăm să vină Edi, pentru că ne tot ameninţă că vine şi nu mai vine. Ar fi bine pentru echipă să vină. Dar dacă nu vine, trebuie să continuăm. De asta suntem plătiţi, să jucăm în continuare, oricine ar veni”, a spus Găman la Look Sport.

Budescu a continuat în aceeași idee: „Suntem pe ultimul loc şi această victorie nu ne ajută cu nimic dacă nu o să continuăm să aducem puncte. Este o situaţie specială, dar cu siguranţă, în câteva zile, o să vină şi Edi alături de noi. A avut ceva probleme, o să şi le rezolve şi probabil că în cel mai scurt timp o să fie alături de noi”. 

Bogdan Mara: „Odată cu venirea lui Edi, echipa se va exprima altfel”

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a dezvăluit la TV Telekom Sport când va prelua Edi Iordănescu echipa: „Trebuie lucrat mult, la multe lucruri, dar sunt convins că odată cu venirea lui Edi între jucători, când el va fi pe teren, vom avea cu siguranţă alte rezultate, echipa se va exprima altfel. Are nişte probleme pe care trebuie să şi le rezolve, dar sperăm ca într-o săptămână sau două să fie alături de echipă efectiv, zi de zi”.

Zilele trecute, Edi Iordănescu a declarat că nu le-a oferit încă un răspuns giurgiuvenilor. Antrenorul a afirmat că va lua o decizie zilele următoare: „Dani Coman m-a rugat, el a fost de acord, dar asta nu înseamnă că mi-am dat acordul să merg acolo. Când te caută cineva de la clubul de unde ai mai lucrat, înseamnă că ai făcut treabă bună. În următoarele 10 zile voi oferi un răspuns”, a spus fiul fostului selecționer al României.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

SEPSI - DINAMO. Cosmin Contra, schimbări masive în primul „11” » Pe cine a pedepsit după înfrângerea cu Craiova

UTA - Chindia Târgoviște 1-0 » Arădenii reușesc victoria și urcă pe loc de play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  25 Octombrie 2020, 10:36

Astra, așa cum e ciuca bătăilor, s-ar putea să le facă figura dinam0viștilor, chiar în groapă !

merace
merace  •  25 Octombrie 2020, 00:59

Ce mai circ a ajuns Liga 1! Craiova bate tot, dar pierde cu Clinceni, iar Astra pierde mai tot, dar bate cu 4-0 azi! Pesemne se fac pariuri la greu, că e doar sezonul principal, unde se pot vinde puncte pentru pariuri la greu! :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează