FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Astra, prima măsură concretă împotriva lui Șumudică! Antrenorul ar putea părăsi cantonamentul

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 11:51

Marius Șumudică a fost chemat în fața Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în cazul reclamației făcute de Astra pe numele său.

 Șumudică trebuie să se prezinte pe data de 25 ianuarie, la ora 12:00, la sediul FRF, pentru a da cu subsemnatul, informează TV Dolce Sport. Acest lucru înseamnă că Șumudică ar putea părăsi cantonamentul Astrei din Cipru, care se încheie pe data 27 ianuarie. 

Pe 30 decembrie, Gazeta a dezvăluit că oficialii clubului Astra au înaintat către Comisiile FRF cererea de suspendare și amendare a lui Marius Șumudică. Șefii echipei doresc să îl amendeze pe antrenor cu 40.000 de euro, 25% din salariu.

Printre lucrurile care îi sunt reproșate lui Șumi se numără faptul că după meciul cu Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile Europa League, a scandat trivialităţi la adresa Stelei, chiar în vestiar, şi a instigat în acest fel şi jucătorii pentru a face ca el, iar acest lucru e văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu.

De asemenea, șefii echipei susțin că meritul pentru calificarea Astrei în primăvara europeană este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă.

sumudica

Foto: Captură Dolce Sport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
513010058870127
Pop Vasile  •  19 Ianuarie 2017, 18:33

Dar punctele echipei in grupa nu s-au cistigat si datorita lui SUMUDICA ?!? Sau te pomenesti ca fiecare punct a fost tot datorita adversarilor ce si-au dat autogoluri unul dupa altul pt. a se califica ASTRA ... nicolae , buduru si coman sint doar niste *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869661359812433
Vasile Cionoiu  •  19 Ianuarie 2017, 17:14

Cum pot spune cuvintele aceste uni conducatori care nu au ce cauta la un club de fotbal meritele au fost a jucatoriilor si antrenorului dar an ROMANIA au ramas sa conduca cluburile de fotbal doar HOTI BANDITI SI ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Ianuarie 2017, 16:39
Postat de agentul0007 pe 19 Ianuarie 2017, 14:36

Dupa mintea lor si sumi nu are nici un merit. Campionatul lau luat datorita lui becali in grupele E L tot becali a contribuit iar ca au trecut de grupe polonezii

Ești ...greu de urmărit și de înțeles....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează