FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra s-a înțeles cu noul antrenor, dar Dan Alexa refuză să plece: „Nu vreau să fiu călcat în picioare! Probabil vrea să mă dea afară pentru că am barbă și m-a bătut o femeie”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 22:51

Situația la Astra e tot mai tensionată. Patronul Ioan Niculae s-a înțeles cu noul antrenor, Bogdan Andone (Detalii AICI), dar Dan Alexa încă nu și-a reziliat contractul. 

Dan Alexa, 39 de ani, spune că nu este de acord să-și dea demisia și a criticat conducerea Astrei și situația în care sunt antrenorii din Liga 1. 

„Eu încă sunt antrenorul principal al Astrei. Nu mi s-a spus altceva. Joi voi merge la echipă, la 11 avem antrenament. Trebuia să fie după-amiază, dar s-a schimbat. E jenant că s-a schimbat programul. Eu nu am primit nicio înștiințare că nu mai sunt antrenorul Astrei. E o bătaie de joc! Antrenorii din România sunt batjocoriți! 

Mulți stau cu capul jos și au ajuns să plece la comanda patronului. Renunță la bani și la munca lor când vrea patronul. Eu am pus prea mult suflet și respect prea mult munca pentru a face asta. Nu pot fi bătaia de joc a patronilor. Probabil că se caută motiva pentru a mă da afară. Motive sportive nu sunt. Se va spune că am barbă sau că m-a bătut o femeie”, a declarat Dan Alexa la TV Digi Sport. 

16 punctea obținut Astra în primele 12 runde, fiind pe locul 7 în Liga1

„Eu am fost batjocorit, deși am bătut Steaua, Dinamo și CFR Cluj. Nu vreau să fiu călcat în picioare. Poate nu sunt cel mai bun antrenor, dar am demnitate. Nu e genul meu să fiu umilit. În ultimele două săptămâni am auzit trei antrenori care au refuzat Astra, iar unii aveau CV-ul cam subțire”
Dan Alexa

„Ioan Niculae mă critică în presă de trei săptămâni și spune că sunt slab și nu știu să fac echipa. Eu am niște obiective de la care nu m-am abătut. Obiectivul e calificarea în play-off”
Dan Alexa

„Am avut o discuție de principiu cu domnul Niculae. Totul e stabilit. Am discutat despre ce era important, detalii despre ce ne dorim să facem în viitor aici. Primul obiectiv și cel principal este accederea în play-of” 
Bogdan Andone

CITEȘTE ȘI:

Cornel Dinu explică problema lui Dan Alexa: „Uitați-vă unde era Budescu! Atmosfera de grătar și dolce far niente se transmite la jocuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
gintonic
gintonic  •  10 Octombrie 2019, 12:39

Sau poate ca te lucreaza si jucatorii, ca nu te mai inghit cu atata "demnitate" ! :))

enigmaticul
enigmaticul  •  10 Octombrie 2019, 10:00

.....vezi mă că știi de ce te-a dat afară. În afară că ai barbă și te-a bătut ***, ți-a murit și frizerul așa încât, aspectul asta de *** pe care-l ai nu mai este dorit de nimeni. Și apoi ce mare antrenor ai fi tu, pe o scara de la 1-10 nu poți ocupa mai mult de poziția 2-3.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jacques_collin
jacques_collin  •  10 Octombrie 2019, 09:20
Postat de antalmihai pe 10 Octombrie 2019, 08:34

asta, vorbeste de demnitate, dupa ce sa intimplat cu cuva???

Lasă telefonul în timpul orelor! Pune mâna pe carte!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează