FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra s-a reunit cu patru noutăţi şi fără dinamoviştii Crăciun, Păun şi Liviu Ganea

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Azi, jucătorii Astrei s-au reîntîlnit pentru a începe pregătirile pentru retur. La primul antrenament sub comanda lui Nicolo Napoli au fost doi jucători noi atacantul Bogdan Mihăilă, de la Progresul Corabia, şi mijlocaşul Daniel Oprich, de la Inter Star Sibiu. Alte două noutăţi, atacantul Raymond Lukacs şi mijlocaşul Cătălin Bucur, de la FC Bihor, sînt pe drum spre Ploieşti.

De la prima şedinţă de pregătire au absentat Crăciun, Păun şi Liviu Ganea, jucători reveniţi la Dinamo, dar pe care ploieştenii îi consideră absenţi nemotivaţi, şi Hatchi.

Conducerea va depune memoriu împotriva jucătorilor fiindcă nu s-au prezentat la echipă, deşi au contracte semnate cu gruparea ploieşteană. Cei din conducere susţin că Păun şi Crăciun au înţelegeri valabile 5 ani, în timp ce împrumutul lui Liviu Ganea expiră în vară.

La reunire s-a prezentat şi noul antrenor de portari, Massimo Ferrari, care îl înlocuieşte pe Silviu Lung.

Preşedintele Marcel Iancu a anunţat că vor mai urma şi alte achiziţii pentru a întări lotul lui Nicolo Napoli.

Lotul prezent la reunire:

Portari: B. Miron, G. Popa

Fundaşi: Rohat, Ov. Mihalache, Oprsal, V. Sandu

Mijlocaşi:  V. Gheorghe, Al. Stan, Strătilă, Vădrariu, D. Oprich (Inter Star Sibiu)

Atacanţi: D. Gafiţa, Cl. Tudor, B. Mihăilă (Progresul Corabia)

Absenţi: G. Păun, E. Crăciun, L. Ganea, Hatchi (nemotivaţi), R. Lukacs, C. Bucur (ambii de la FC Bihor)- pe drum, Valdez, Takayuki, Paulinho (învoiţi)

Elevii lui Nicolo Napoli se vor antrena la Ploieşti o săptămînă, apoi vor pleca în cantonament în Antalya, în perioada 18 ianuarie-5 februarie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează