FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE FCSB a ratat transferurile jucătorilor de la Astra! Becali nu a fost de acord cu cerințele impresarilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 19:08 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 10:50

Decimată de COVID-19, FCSB a încercat ultima sută să transfere 4 jucători „la pachet” de la Astra, dar negocierile au căzut.

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.

FCSB a încercat să obțină în aseară semnătura a nu mai puțin de 4 jucători de la Astra. GSP confirmă că aceștia sunt: David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani).

Informațiile au fost confirmate pentru GSP de oficialii Astrei, care în aceste momente sunt în drum spre București pentru a pune la punct toate detaliile mutării. 

UPDATE JOI, ora 09:35

Cei patru jucători de la Astra nu mai ajung la FCSB. Impresarii jucătorilor au cerut comisioane la transfer, iar Gigi Becali nu a fost de acord. Astfel, mutările sunt blocate pentru moment.

UPDATE: FCSB va putea conta cu Slovan pe cei 4 de la Astra

Conform unei anexe din regulamentul UEFA, toți jucătorii vor putea fi trecuți pe foaie pentru a fi folosiți în meciul cu Slovan Liberec! "Clubul poate folosi jucători care nu au fost înregistrați la UEFA în termenele prevăzute de regulament, cu condiția ca acești jucători să fie înregistrați în mod corespunzător la asociația lor națională și să efectueze un test care să fie neegativ în conformitate cu Protocolul UEFA Return to Play", este paragraful care o salvează pe FCSB. 

Toți cei 4 trebuie testați la clinica indicată UEFA, iar pentru a fi buni de joc ar trebui ca rezultate să vină până cu 6 ore înainte de meci, deci până joi la ora 14:30. 

În această variantă, FCSB i-ar titulariza pe toți patru, linia defensivă urmând să fie Bruno, Graovac, Dima, Panțâru. 

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Cum ar arăta primul „11” cu cele 4 transferuri de la Astra

Sistem: 4-3-3

1. Straton - 20. D. Bruno, 4. Graovac, 6. C. Dima, 3. Panțâru - 10. Fl .Tănase, 25. Perianu, 24. R. Ion - 98. Man, 19. Ad. Petre, 11. V. Gheorghe 
Rezerve: 12. Ducan, 5. Simion, 18. Soiledis, 28. Pantea, 30. Horșia, 36. Botezatu, 40. Cană 
Antrenor: Toni Petrea
Absenți: A. Vlad, V. Crețu, Miron, Briceag, I. Cristea, Pandele, Moruțan, Vână, Ov. Popescu, Olaru, Fl. Coman, Sg. Buș, Buziuc (infectați cu Covid-19), Târnovanu, R. Udrea, L. Filip, Dr. Nedelcu, Oaidă, Șut (accidentați)

Mihai Căpățînă nu mai vine la FCSB

În paralel cu negocierile cu Astra, FCSB încercase să-l cumpere pe Mihai Căpățînă de la FC Voluntari, însă transferul mijlocașului dreapta de 24 de ani a picat în această seară, a aflat GSP.ro. FCSB a oferit 200.000 de euro plus procent dintr-un transfer ulterior, însă ilfovenii n-au acceptat să negocieze sub 800.000 de euro. 

Ionut Stroe ”Suntem pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (137)
ray51
ray51  •  24 Septembrie 2020, 12:38

Aste nu sunt reguli sunt GASELNITE. Se vede din ce in ce mai profund ca intreaga planeta, societatile, organizatiile, etc nu mai sunt in stare sa aiba STATUTE, reguli clare , norme stricte si clare, imuabile si perene. Haosul e la o SECUNDA!!!

parpalache
parpalache  •  24 Septembrie 2020, 06:33
Postat de Nils Vig pe 24 Septembrie 2020, 00:23

UEFA aprobă ca să transferi jucători DOAR pentru un meci şi apoi să-i trimiţi înapoi la echipele-mamă? Păi atunci ar trebui ca la fiecare meci al unei echipe româneşti în cupele europene să facem din acea echipă SELECŢIONATA ECHIPELOR DE CLUB DIN LIGA I! Mişto, înseamnă că ăştia de la UEFA sunt chiar ***!

COVID!Extinctie?Nu stim!Incercam sa ne salvam stilul de viata!Si UEFA incearca sa isi salveze competitiile!Si ratiunea de a fi!Si vine cu reguli din astea!Care ar fi de ras,daca n-ar fi de plans!Dar nimic nu va mai fi ca inainte!Daca va mai fi!

steffanel
steffanel  •  24 Septembrie 2020, 05:54
Postat de Nils Vig pe 24 Septembrie 2020, 00:23

UEFA aprobă ca să transferi jucători DOAR pentru un meci şi apoi să-i trimiţi înapoi la echipele-mamă? Păi atunci ar trebui ca la fiecare meci al unei echipe româneşti în cupele europene să facem din acea echipă SELECŢIONATA ECHIPELOR DE CLUB DIN LIGA I! Mişto, înseamnă că ăştia de la UEFA sunt chiar ***!

@Nils vig, da se poate transfera o echipa intreaga doar pentru UN SINGUR MECI. Dar fiind a doua echipa pentru care joaca in acest sezon competitional acei jucatori sunt blocati la transferuri, ei pot juca doar la echipa mama sau la cea la care au fost transferati pt un meci.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează
Close