FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra se schimbă din temelii! Anunțul făcut de viitorul antrenor despre cei mai importanți jucători

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 09:27

 Edward Iordănescu va fi probabil anunțat ca viitor antrenor al celor de la Astra. A discutat despre transformarea de la Giurgiu și anunță că și-ar dori ca Budescu și Săpunaru să continue, deși recunoaște că va fi destul de greu. 

"Am recunoscut că au fost anumite discuții generale cu cei de la Astra, dar și ei și eu mi-am dorit să se termine acest campionat. Mai ales că erau implicați în Cupa României, iar Șumudică îmi este amic. Acolo se încheie un ciclu acum, probabil și el are alte perspective în carieră.

De aceea am și zis că zilele următoare lucrurile pot fi mai clare și atunci o să discutăm mai concret. Astra își propune alt traseu, cu întinerire masivă a echipei, vor fi și anumite restricții financiare, din ce am înțeles.

Pentru mine asta este o provocare, nu este o problemă, mă motivează, dar în același timp sunt într-un moment al carierei în care mă lupt pentru obiective îndrăznețe.

Nu am semnat, în următoarele zile se vor clasifica lucrurile. Important este să se concretizeze ceva, undeva și să am parte de un proiect care să îmi ofere o anumită stabilitate și să îmi permită să îmi pun ideile în practică. Un proiect care să aibă rezultate realizabile, efectiv, ca și condiții de lucru, stabilitate financiară", a zis Edward Iordănescu la TV Digi Sport. 

...despre plecările celor mai buni jucători:”Jucători ca Săpunaru, Budescu și alții orice antrenor și i-ar dori. Budescu are potențial pe care nu l-a atins la cota maximă”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  30 Mai 2017, 15:53

din pacate, tipul este la fel de belicos ca si tac'su. de unde atata grandomanie?! de unde atatea asteptari?! ce a realizat insul asta pe banca tehnica?! daca sti sa vorbesti olecuta mai corect ca si taica'tu, asta nu inseamna ca esti antrenor... haide, pa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează