FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - SEPSI 1-1

ASTRA - SEPSI. Giurgiuvenii se mențin neînvinși în acest debut de sezon! Cum s-a descurcat Denis Alibec

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 04 august 2018 16:21

Astra a deschis repede scorul, dar a dispărut complet din joc, Sepsi a profitat de letargia gazdelor și a marcat la singurul șut pe poartă de până atunci

Suporterii nici n-au avut timp să se pună pe scaune după ce și-au luat un pahar de suc rece că giurgiuvenii și deschiseseră scorul! Laurenţiu Buş a reluat perfect, din voleu, centrarea excelentă a lui Llullaku. Era doar minutul 3! Albanezul venit în această vară la Astra și-a pus amprenta pe toate golurile "sitarilor" din actualul sezon, după ce cu FCSB și Iași reușise să înscrie. Căldura sufocantă de ieri i-a făcut pe elevii lui Măldărășanu să se retragă inexplicabil, dar și să oprească motoarele, oferind celor 500 de fani un joc slab, dezamăgitor, de matineu.

Magia lui Neagoe

Fără nicio ocazie în prima repriză, Neagoe a schimbat imediat după pauză. I-a scos pe Nouvier și Fulop și i-a trimis în luptă pe Mensah și Simonovski. Tehnicianul a nimerit soluția miraculoasă pentru că, după doar 9 minute, cei doi au dat recital în fața astralilor leșinați. Căpitanul Stan a fost făcut avion de ghanezul Joseph Mensah, care l-a uitat în spate și i-a pasat excelent lui Simonovski, macedoneanul aducând egalarea, la singurul șut pe poartă al covăsnenilor! Jocul economicos al Astrei l-a costat pe Măldărășanu, care degeaba și-a pus speranțele în Alibec, fostul atacant remarcându-se doar la capitolul tatuaje.

"Am dat un gol repede, ne-am relaxat și fotbalul ne-a capsat, am plătit! N-avem niciun fel de scuză, trebuia să fim mai deștepți și să jucăm mult mai bine. Asta e, uităm, și de mâine începem să ne gândim cum să luăm cele 3 puncte de la Botoșani"
Azdren Llullaku, mijlocaș Astra

"N-am avut ritm, a fost și foarte cald, dar asta nu e o scuză. Asta e, ce să mai facem? Avem așteptări de la Llullaku pentru că este un jucător foarte bun, care face efort mare, dă totul pentru echipă și i-a ieșit și-acum. Alibec mai are de muncit"
Marius Măldărășanu, antrenor Astra

"Am făcut două schimbări bune, dar dacă eram inspirat alegeam altfel primul 11. Am mai făcut și-o greșeală mare de tot în startul meciului. Bine că am reușit să marcăm, cred că e un rezultat corect. Sunt dezamăgit totuși de unele aspecte"
Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

Astra Giurgiu - Sepsi. Sf. Gheorghe 1-1
Au marcat: L. Buș '3 / Simonovski '62

Urmărește AICI partida liveTEXT

echipele de start

Astra: P. Iliev, Belu Iordache, Erico Da Silva, Bejan, Al. Stan - Mrzljiak, Biceanu - S. Balaure, N. Roșu, L. Buș - Llullaku
Rezerve: D. Lazăr - Radunovic, V. Gheorghe, Begure, R. Moise, Alibec, R. Crișan
Antrenor: Marius Măldărășanu

Sepsi: Niczuly - Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vașvari - Hamed, I.Fülöp, Nouvier - Tandia
Rezerve: 
B. Fejer - A. Rus, Drăghici, Prosser, Mensah, Simonovski, Fl. Ștefan
Antrenor:
Eugen Neagoe

Arbitru: Cătălin Popa

Astra poate trece provizoriu pe prima poziție a clasamentului în cazul unei victorii. Sepsi Sf. Gheorghe vine după un meci excelent în etapa secundă, când a învins fără drept de apel U Craiova, în ciuda scorului minim de pe tabelă, 1-0. 

clasament la zi în Liga 1

 clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
806007372830128
Cristian Grozea  •  05 August 2018, 10:51

Ăsta-i articol scris de un manelist din galerie, nu de un ziarist! Ce limbaj de mahala! Nu că am mai avea jurnaliști profesioniști în țara asta!

davveroirl
davveroirl  •  04 August 2018, 21:02
Postat de utraian pe 04 August 2018, 20:51

Iar a te ascunde sub 3 nume deja identificate, sa spui aceleasi balarii, numai lasii si prostii fac

asta e atat de prost incat crede ca este o mare realizare sa intre de pe 17 conturi sa faci misto de oameni ,no lifer prost !este atat de prost incat crede ca "canalul din Dublin " este canal nu o apa curgatoare ...:))))

davveroirl
davveroirl  •  04 August 2018, 20:53
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 04 August 2018, 20:38

***

mai poti posta asta toata ziua!?:))ce crezi ca intereseaza pe cineva ,tristule !?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează