FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra speră! Giurgiuvenii cer ca Steaua să fie sancționată: "Amenda nu rezolvă nimic! Să-i depuncteze!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 22:37

Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, cere ca Steaua să fie sancționată drastic pentru că nu a lăsat jucătorii la echipa națională pentru turneul din Antalya. 

”Așa și eu aș fi vrut să dau 5.000 de euro și să am jucătorii în al doilea stagiu de pregătire, dar sînt convins că sînt și alte sancțiuni care ar putea fi date împotriva clubului.

Mă gîndesc la depunctare, mă gîndesc la orice altceva, dar nu la o amendă pentru că amenda n-ar rezolva nimic. Cu siguranță la viitoarele stagii de pregătire sau poate chiar meciuri oficiale, amicale și alte cluburi vor proceda la fel.

Nu m-ar încălzi dacă Steaua ar fi depunctată. Dacă sînt mai bun ca Steaua vreau să cîștig pe teren, dar nu e normal ce s-a întîmplat și cred că s-ar creea un precedent periculos”, a mai spus Coman la Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Ianuarie 2016, 15:20

”Așa și eu aș fi vrut să dau 5.000 de euro ..." ! De unde , fraiere ? Din restantele la jucatori ? Cap de robot asta e *** perfecta a lui Nicolae !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Ianuarie 2016, 13:49

dai tu ma ***??? esti falit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sapte_neti
sapte_neti  •  28 Ianuarie 2016, 12:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează