FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra transferă de la Viitorul! Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul echipei

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 10:32

Fundașul central Costi Dima, 19 ani, a plecat în această iarnă de la VIitorul și a ajuns în cantonamentul Astrei.

Clubul din Giurgiu a anunțat că fundașul Costi Dima s-a alăturat lotului condus de Costel Enache, aflat în pregătire în Antalya. Jucătorul a plecat gratis de la Viitorul, unde ajunsese vara lui 2018.

Dima nu a jucat niciun meci pentru echipa lui Gică Hagi, iar „Regele” l-a lăsat să plece liber de contract. Dima a fost crescut la juniorii lui Dinamo și era văzut ca o speranță a „câinilor”, dar a plecat de la echipa roș-albă. A mai jucat și la Sepsi, în sezonul 2017-2018.

100.000 €este cota lui Dima, potrivit transfermarkt.com

astra ASTRA

- antrenor: Costel Enache (confirmat)
- veniri: Costi Dima (liber)
- plecări: Mengolo (contract reziliat), Bahamboula (Constantine), L. Buș (Botoșani), Djiman Koukou (contract reziliat), Plamen Iliev (Ludogoreț)

Citește și:

EXCLUSIV Plamen Iliev a semnat și pleacă încă de acum! Cât primește Astra în schimbul lui

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează