LIGA 1  ·  CAZUL DOPAJ LA ASTRA

EXCLUSIV Dani Coman, după ce Ioniță a recunoscut că a folosit metode interzise: „Ești un trădător!”

Dani Coman, 41 de ani, președinte Astra +8 FOTO
Dani Coman, 41 de ani, președinte Astra

Articol de , , - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 00:29 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 09:12

Dani Coman, 41 de ani, președintele Astrei, l-a sunat pe Alexandru Ioniță (26 de ani), după ce extrema a recunoscut la ANAD că a folosit o terapie de vitaminizare interzisă. 

  • CONTEXT: Astra trebuie exclusă din Liga 1! GSP a aflat că la ultimul termen al comisiei ce anchetează cazurile lui Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, acuzați că ar fi apelat la o terapie interzisă, primul dintre ei a povestit cu lux de amănunte toată procedura efectuată! (Detalii AICI)

După ce a aflat că Ioniță a recunoscut tot, că a pledat vinovat și că a oferit detalii și despre colegii săi, președintele Astrei a avut o reacție violentă la adresa fotbalistului. L-a sunat și l-a acuzat: „Ești un trădător, asta ești!”

Fotbalistul s-a apărat susținând că era singura modalitate prin care nu-și compromitea cariera, la numai 26 de ani, fiindcă, foarte probabil, chiar și fără mărturiile lui, ar fi existat șanse mari ca ANAD să dicteze sancțiuni, pe baza altor probe strânse deja la dosar.

Cazul Dopaj la Astra, pe scurt:

  • La începutul lunii septembrie, ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imagina și tratamentele pe care le efectuează. 
  • În respectivele poze apăreau Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, jucătorii Astrei, cu perfuziile-n venă!
  • După ce a fost vizitată de ANAD, clinica a luat o decizie surprinzătoare: a șters toate pozele urcate pe Instagram.
  • Pe 14 ianuarie, la comisia de audieri de la ANAD, Ioniță a recunoscut toate acuzațiile.

scandal dopaj - astra+9 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:Fetiță abia născută în România, vândută unor americani.Uimitor ce s-a întâmplat după 25 de ani
Libertatea
Comentarii (70)
sibsibsib  •  26 Ianuarie 2021, 20:21

Deci ce au făcut cei trei e neconform cu regulamentele WADA. Ce nu am inteles e dacă Astra știa și nu a luat măsuri, a tăcut și drept urmare, mi se pare firesc să fie luate măsuri împotriva echipei. Dar dacă nu știa, ce ar fi trebuit să facă? Dacă cei trei își injectau substanțe interzise fără știrea nimănui, ce putea face Astra sau orice echipă în general e control antidoping periodic a jucătorilor. Însă se pare că aveau injectate vitamine etc. deci, cum îi descopereau? Așa, pe viitor, să zicem că la echipa X sunt niște jucători tineri care nu sunt mulțumiți de ceva. Se duc toți, își fac perfuzii, nu anunță pe nimeni din cadrul echipei și declară ulterior că sunt vinovați. Ei iau 1 an suspendare, și echipa X se duce la vale. Totuși, dacă Coman l-a făcut trădător, ar sugera că el ar fi știut ceva.

1923rapidgiulesti  •  26 Ianuarie 2021, 16:34

Nu Dani, gresesti, Ionita nu este tradator, mai degraba tu cu seful tau sunteti niste gainari ieftini.. Degeaba stati pe milioane, tot ieftini sunteti..

george_br  •  26 Ianuarie 2021, 14:12
Postat de magic4ever pe 26 Ianuarie 2021, 12:18

Craiova nu a avut niciodata o speranta la titlu,nici cu Mihaila sau Koljic...ei clacheaza mental mereu in momentele cheie in fata lui CFR si FCSB...

Clona aia ordinara nu are nici trecut, nici viitor!

Vezi toate comentariile (70 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
07:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2
19:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - Wolfsberger AC
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Elche
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Ligue 1
Nimes - Lorient
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Atalanta - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Monchengladbach - Manchester City
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1