FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // Ioan Niculae, derapaj la adresa echipei lui Gică Hagi: „E răspunsul nostru pentru comportamentul lor dement”

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:36

Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, a fost prezent pe stadion la victoria echipei sale în fața Viitorului, 3-0, iar la final a avut un derapaj la adresa echipei antrenate de Gică Hegi.

„A fost răspunsul nostru la partida din turul campinatului, dacă vă amintiţi, care cred că ar trebui să ia cu brio locul 1 la nesimţire, la lipsă de bun simţ! Ne-au înjurat jucătorii, iar Viitorul a dat gol după ce noi am dat mingea afară, dacă vă amintiţi, în minutul 93. A fost răspunsul băieţilor faţă de acel comportament mai mult decât dement, practicat de toţi de la clubul Viitorul.

Noi nu ne răzbunăm, noi am dat un răspuns fotbalistic la o treabă care a ţinut strict de obraz şi de bun simţ şi de lipsă de fair-play. Nu vrem să dăm palme nimănui, dar nu vă amintiţi?”, a declarat Ioan Niculae, potrivit TV Telekom Sport. 

Ce s-a întâmplat atunci?

Viitorul a înscris golul victoriei în minutul 93, după o fază în care dobrogenii ar fi trebuit să le returneze mingea celor de la Astra. Jucătorii lui Hagi au continuat însă faza și au obținut golul izbăvitor.

Ulterior, Gheorghe Hagi a intrat într-un conflict dur cu turcul Yuskel Yesilova, care i-a strigat lui Hagi «hırsız» (n.r- «hoțule» în limba turcă) și a fost aproape de o înfruntare fizică cu patronul-antrenor al Viitorului, cei doi fiind cu greu despărțiti de arbitrul de rezervă și de oamenii din jurul băncilor de rezervă. 

Vezi și: ASTRA - VIITORUL 3-0 // Gică Hagi acuze la adresa lui Kovacs: „ În minutul 1 îi dă cartonaș căpitanului!” + Ce jucător l-a nemulțumit: „Era cu mintea în altă parte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
widoqq
widoqq  •  09 Februarie 2019, 11:17

Poti sa juri ca asta e puscarias!

rjka
rjka  •  09 Februarie 2019, 10:49

Auzi ce vorbește penalul asta , iel vorbește de respect și bun simt pai de ani de zile pune biletele la meciul astra dinamo 150 lei sa nu cumva sa vina galeria oaspete in nr mare toată conducerea Astrei sunt vai mama lor au fugit din Ploiești ca nu-i mai înghițea nimeni in orașul ăla din cauza penalului asta care pretinde patron de echipa .!

aldo_m
aldo_m  •  09 Februarie 2019, 10:23

a disparut obiectivitatea din ziaristii nostri EKEMG ERA MORT pe tern si jucatorii lui hagi jucau .va dati seama ce educatie le face hagi .la meciul cu astra trebuiau sa returneze mingea SI N-AU FACUT-O .oricum meciul de aseara a fost un BLAT ORDINAR ,LA GOLUL DOI AL ASTREI JUCATORII LUI HAGI SE FERESC CU TOTI >oare chiar toti au frica sa stea in fata unei mingii .HAGI CARACTER ZERO SI UN BLATIST FARA LIMITE

Vezi toate comentariile (28)
Comentează