FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // VIDEO Băieții lui Hagi vor să profite de absența lui Alibec: „Știm ce minusuri avem, Mister a lucrat să repare greșelile”

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2019 19:25

Viitorul vrea să profite de absența lui Denis Alibec și să câștige pe terenul Astrei Giurgiu. 

Partida se joacă luni, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Neînvinsă în acest sezon, dar cu remize în ultimele două jocuri, când a fost egalată pe final, Viitorul are drept țintă cele trei puncte în confruntarea cu Astra Giurgiu, programată luni, de la ora 21.00, în deplasare. Băieții lui Hagi speră să profite de marea absență din tabăra gazdelor, Denis Alibec, și să scape fără gol primit în confruntarea cu formația pregătită de Dan Alexa. 

„În orice situație periculoasă creată de Astra în acest sezon a fost implicat Alibec. A făcut meciuri extraordinare și era jucătorul lor decisiv. Consider că este cel mai bun atacant din Liga 1. Dar Astra este o formație foarte disciplinată tactic, care nu lasă spații și are o anumită agresivitate la mijloc. Așa că trebuie să facem ca atacurile poziționale să fie cât mai eficiente. 

Mister a lucrat în această săptămână să repare greșelile, pentru că știm ce minusuri avem. Sperăm să nu mai greșim și să câștigăm. Dacă o vom face și fără gol primit, cu atât mai bine”, a spus Cătălin Anghel, cel pe care Gigi Becali l-a dorit pe banca FCSB-ului. 

„Denis Alibec este un jucător foarte bun, le făcea tot jocul și le va fi greu în atac fără el. Noi trebuie să facem un joc mai bun în defensivă, pentru că golurile vor veni” 
- Virgil Ghiță, fundaș Viitorul

„Astra joacă bine acasă, dar venim după două meciuri fără victorie și avem nevoie să câștigăm. Nu știu nimic despre oferta de la CFR, eu vreau să joc cât mai mult și să-mi fac treaba pentru Viitorul” 
- Andrei Ciobanu, mijlocaș Viitorul

Vezi și: 

Gică Hagi, „luat la întrebări” de spanioli! Îi dă sfaturi lui Zidane: „Câştigă lejer Liga dacă îl ia şi pe Neymar" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează