FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // VIDEO EXCLUSIV Dani Coman a revenit la Astra și face un anunț vital pentru jucători + mizează pe Denis Alibec în finala cu Viitorul

Dani Coman anunță că jucătorii Astrei și-au primit o parte din salariile restante
Dani Coman anunță că jucătorii Astrei și-au primit o parte din salariile restante

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 19:45

Deși amenințase că va părăsi echipa, Dani Coman se află în continuare în funcția de președinte al clubului Astra Giurgiu. Înaintea finalei Cupei cu  Viitorul din această seară, fostul goalkeeper a vorbit despre actuala situație de la echipa giurgiuveană. 

 

„Am încredere în jucători și în staff-ul tehnic. Chiar dacă am trecut printr-o perioadă grea, eu cred că băieții au demonstrat că suntem destul de maturi și realizează că acesta este un meci extrem de important pentru ei, chiar dacă vor pleca sau vor rămâne aici. Ne dorim din tot sufletul să câștigăm acest trofeu.

Am avut multe discuții cu domnul Ioan Niculae, are încredere în echipă. S-au și făcut mai multe plăți în această săptămână, a rămas doar un salariu restant. Avem încredere că săptămâna viitoare se vor plăti toate datoriile la zi. Sper din tot sufletul ca acest meci să ne ofere posibilitatea să jucăm într-o cupă europeană. Jucătorii au demonstrat că pot câștiga indiferent de adversar atunci când sunt cu gândul doar la fotbal”, a declarat Dani Coman, la sosirea pe arena din Ploiești. 

„Sunt convins că Denis Alibec poate decide finala de unul singur” Dani Coman, președinte Astra

Vezi și: FOTO + VIDEO EXCLUSIV Ioan Niculae a coborât dintr-un Rolls Royce de lux, deși jucătorii săi vor să depună memorii!

AICI ai toate informațiile de la finala Cupei dintre Astra și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rva4
rva4  •  25 Mai 2019, 23:40

Ca un adevărat mercenar, a simțit mirosul banilor din câștigarea Cupei și participarea în UEL. Doar nu degeaba i se spunea Banii Croman. Asa ca s a întors ***. Țeapă , baaa!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează