FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Veste importantă pentru Astra! Prima mișcare majoră, după condamnarea patronului Ioan Niculae

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2021 18:38 / Actualizat marti, 02 martie 2021 19:43

Astra Giurgiu a achitat două salarii restante către jucători și o datorie pe care o avea la ANAF, în tentativa de a obține licența de participare în cupele europene. 

Astra a fost zdruncinată serios în perioada recentă. Cazul de dopaj în care au fost implicați Ioniță II, Fatai și Seto poate atrage consecințe grave, inclusiv retrogradarea. În plus, patronul Ioan Niculae a fost arestat, în dosarul „Interagro”. Astăzi au apărut și vești bune la Giurgiu. 

Astra vrea în Europa League

Dani Coman, președintele Astrei, a primit putere deplină și a promis că formația giurgiuveană va trece cu bine peste această perioadă. Astăzi s-a făcut un prim pas spre obținerea licenței UEFA și au fost achitate mai multe datorii. Jucătorii au primit două dintre salariile restante și promisiunea că vor ajunge cu banii la zi până la finalul săptămânii viitoare. 

Pentru a obține licența UEFA, Astra trebuie să stingă până pe 31 martie toate datoriile existente la data de 31 decembrie 2020. Astra poate ajunge în cupele europene prin intermediul Cupei României. Este calificată în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Petrolul. Meciul e programat miercuri, de la ora 20:30.

Eugen Neagoe, mai furios ca niciodată: „De aia dă Lokomotiv Tashkent cu noi de pământ! 50 de întreruperi, țurca! Arbitrul pierdea avionul spre Cluj”

Șef nou la Astra » Neagoe a dezvăluit decizia luată de doamna Niculae: „El trebuie să rezolve toate problemele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2316573308473816
Vasilache Nelu  •  02 Martie 2021, 19:39

Cred ca trebuiesc platite datoriile la 31.12 2020...nu 2010 cum eronat apare in articol !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close