FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 2-3

"Astralul" Alex Ioniță înțeapă FCSB după eșecul cu CFR Cluj, 2-3: "Azi am întâlnit cel mai puternic adversar de până acum!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 22:44

Alex Ioniță vede CFR drept cel mai puternic adversar pe care Astra l-a întâlnit în acest sezon. Giurgiuvenii au pierdut partida de pe teren propriu, scor 2-3.

Mijlocașul Astrei speră ca evoluțiile sale să fie apreciate și de noul selecționer, Cosmin Contra.

"Din păcate, n-am reușit un rezultat bun. CFR a marcat de fiecare dată la începutul reprizei. Clar CFR e cea mai puternică echipă de până acum. Dar cred că le puteam pune mai multe probleme. Am avut prea mult respect pentru ei. Am pierdut, asta este, la următorul meci trebuie să ne revenim.

Am demonstrat în teren că pot fi o variantă pentru echipa națională, dar eu trebuie să muncesc și mai mult probabil se vor uita mai mult spre mine", a zis Ioniță la TV Telekom TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
andy_2008
andy_2008  •  26 Septembrie 2017, 11:22

Astralul Alex o sa moara tanara speranta.

ucluj2011
ucluj2011  •  26 Septembrie 2017, 09:45
Postat de haideusicfr pe 26 Septembrie 2017, 09:40

De acord cu tine. Totusi nu inteleg: "din pacate"!!?? Si mie imi pare rau de U .Dar ai fi mai multumit daca fcscb -ul asta sau cum ii zice ,ar fi pe primul loc ?

Nu , în nici un caz nu aș fi mai mulțumit dacă FCSB-ul ar fi înaintea CFR-ului... pînă la urmă suntem clujeni cu toții , dar aș fi vrut TARE MULT să fie U Cluj în locul CFR-ului... cam asta am vrut să spun cînd am zis "din păcate".

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2017, 09:40
Postat de ucluj2011 pe 26 Septembrie 2017, 09:36

Alex Ioniță ESTE cu mult peste marea majoritate a jucătorilor de la Națională și chiar MERITĂ să fie la Națională. Are dreptate , din păcate CFR ESTE cea mai valoroasă echipă din Liga I. FCSB (NU Steaua , FCSB...) are un lot mai valoros decît CFR , dar CFR-ul este (destul de) mult deasupra FCSB-ului. FCSB-ukui îi lipseste un antrenor. Dică nu a fgost , nu este și nu va fi NICIODATĂ antrenor (decît cu numele).

De acord cu tine. Totusi nu inteleg: "din pacate"!!?? Si mie imi pare rau de U .Dar ai fi mai multumit daca fcscb -ul asta sau cum ii zice ,ar fi pe primul loc ?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează