FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac dur al lui Gigi Becali la adresa celor de la MApN: "Zisu era ospătar la Mangalia, așa și-a luat grade"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 11:53

Gigi Becali continuă războiul cu cei de la MApN și lansează acuze dure la adresa lui Florin Talpan și a generalilor. Steaua încă nu știe unde va juca din retur. 

"Cu CSA am un proces. Mi-au stricat imaginea. M-au făcut pușcăriaș, infractor, hoț, bandit și nu știu cum. Am o hîrtie pe care mi-a făcut-o Argăseală în care am demonstrat că toate echipele din 2004 și pînă în prezent au ajuns prin Liga a 2-a, s-au desființat, Farul, Rapid și tot așa.

Dinamo are probleme și ea. Nu înțeleg de ce se vrea să se distrugă tot în țara asta. Am adus sute de milioane de euro din vînzarea de jucători.

E un proces în care ei vor să nu mai folosim numele de Steaua. Păi cine să existe dacă nu mai există Steaua. Talpan, Zisu și Oprea? Zisu ce a făcut pînă acum, a pus în farfurii la miniștri. La Mangalia îi punea în farfurie unui europarlamentar. Era ospătar! Și așa a luat grade. Nu știu unde vom juca, vom vedea", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
1731292627103419
Don Bolt  •  02 Februarie 2016, 12:15

Mare dreptate are cu Zissu..

alex_1973
alex_1973  •  02 Februarie 2016, 08:40

Credeam ca nu îl mai crede nimeni pe acest intherlop dar văd ca încă mai are susținători cu putina minte.

alex_1973
alex_1973  •  02 Februarie 2016, 08:37

Uite așa apar gigistii *** la unison cu stapanul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează