FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Atac la șeful CCA: "Să vă zic de ce Vassaras are 8.000 de euro salariu! Nu există nicăieri așa ceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 12:54

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a comentat situația arbitrajelor din Liga 1 și critică modul în care Comisia Centrală a Arbitrilor este condusă de Kyros Vassaras.

"Vassaras a fost pus la CCA ca o umbrelă. Acum se spune că a fost adus un străin și se termină cu problemele legate de delegări. I se dă un salariu de 8.000 de euro pe lună ca să avem arbitri delegați la meciurile internaționale.

Păi Balaj este de două ori mai valoros decât Hațegan, dar nu a prins meciuri în Europa. Atunci Vassaras avea doar 3.000 de euro salariu, acum are 8.000. S-a ajuns ca cei care greșesc să fie trimiși la meciuri internaționale.

Vassaras l-a pus pe Deaconu la CCA, iar Comisia este alcătuită din 5 foști arbitri asistenți. Este ceva unic. În plus, în nicio țară nu există un străin șef arbitraj. Vassaras nu a stat în România cât a stat Daum de când a fost numit în România", a spus Crăciunescu la televiziunea sportro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
florar
florar  •  26 Septembrie 2016, 16:15

Diferenta dintre Balaj si Hategan este ca unul este acoperit desi un jucator are dubla ruptura de maxilar si celalalt este slab deoarece se spune ca a acordat usor un penalty!Ma si asteptam la linsarea lui Hategan deoarece in pauza deja se cinta ca acordase galbene numai intr-o directie!La pauza!Eu deja eram contrariat si de Hategan si asta deoarece ii da galben lui Tamas pentru o calcare involuntara ...imi aminteam de Balaj care dupa ce a patit Tosca nu a fost sensibilizat desi asta fusese calcat pe glezna...apoi intre timp la Craiova un jucator oaspete fusese eliminat pentru asa ceva!Hategan si eu cred ca a gresit!Nu a inteles ca la meciurile Stelei esti laudat daca fluieri impotriva!Ridicola declararia antrenorului Voluntariului care uitase ca in toamna echipa sa cistigase cu Steaua desi trebuia sa fie penalizata cu 3 penaltyuri!

andrei.f
andrei.f  •  26 Septembrie 2016, 15:48

Acultă Crăciunescule, dacă Balaj e mare arbitru atunci e clar, ai dat-o pe ulei, aşa e de la o vârstă. Deci tu spui că Balaj e mai bun decât Haţeganu, păi, Balaj nu a dat nici măcar fault la atacul criminal a lui Rus de la CFR care, sper să mă înşel. l-a scos din fotbal pe stelistul Aganovici. Bă, trezeşte-te !

blatistu49
blatistu49  •  26 Septembrie 2016, 15:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează