FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA / ELFSBORG - DINAMO ( IN TUR 1-2), JOI, ORA 20:00, PRIMA TV / STIREA 38

"Atacati!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2007 00:00

Ros-albii sint obligati sa forteze marcarea a cel putin doua goluri la Boras

Dinamo trebuie sa forteze. E obligata sa dea cel putin doua goluri ca sa se califice. Echipa cu care Zenga a abordat meciul de la Cluj, duminica trecuta, 1-1 cu CFR, se asteapta sa fie si formula de start cu care ros-albii sa incerce calificarea in cupele europene. Linia defensiva tinde sa devina una clasica: Lobont, de neclintit dintre buturi, Galliquio si Pulhac pe benzi, iar cuplu central Moti si stefan Radu. In conditiile in care Bostina e doar turist, nefiind inclus pe lista UEFA, in linia mediana Zenga ar putea incepe, in zona centrala, cu mijlocasii defensivi Ropotan si Margaritescu. Ambii din primul minut, internationalul de tineret avind si misiunea de a perpendiculariza, in forta, spre poarta adversa.
Adrian Cristea si Catalin Munteanu vor debuta pe dreapta, respectiv stinga, dar asa cum s-a intimplat si la Cluj, mijlocasii vor schimba posturile, nefiind exclus ca Margaritescu sa apara, in unele momente ale jocului, ca jucator de banda. In atac lucrurile sint clare: Bratu si Danciulescu titulari, ambii avind misiunea de a impinge jocul permanent spre buturile celor de la Elfsborg.

"Am incredere ca baietii ne vor aduce zimbetele la finalul meciului. Fotbalistii nostri stiu foarte bine ca trebuie sa invinga pentru Dinamo, pentru ceea ce reprezinta acest club"
Cristi Borcea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează