FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERSARI » ARSENAL - SLAVIA

"Atentie!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Managerul Arsene Wenger avertizeaza: "Echipele din vechiul Bloc Estic revin!"

Wenger nu-si subestimeaza adversarul. Niciodata, indiferent de nume. "Dupa Steaua, Slavia. Echipele din vechiul Bloc Estic revin la inaltime. Sa fim pregatiti", anunta managerul lui Arsenal, care are si o explicatie: "Multi oameni au bani in acea zona a Europei si nu mai vor sa investeasca in fotbalul vestic, ci in tarile lor, ajutind cluburile sa progreseze".

Francezul asteapta insa o noua victorie, a 12-a consecutiva a "tunarilor" in toate competitiile, si spectacol: "Vreau sa fim si mai tari, sa ne autodepasim, imi doresc ca baietii sa pastreze aceeasi atitudine fata de joc. Daca putem continua traseul ascendent? Da, sint absolut sigur".

Ieri, Wenger a implinit 58 de ani. "A fost o seara linistita, cu un pahar de vin si cu un meci la televizor. si sotiei mele ii place fotbalul, trebuie sa-i placa", a glumit tehnicianul, incheind in acelasi ton: "Cadou? Ce cadou? Am destule sosete. De la baieti? Sa ma incinte cu Slavia!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close