FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atenţie, Costel Gâlcă! Acestea sînt calităţile şi defectele lui George Ţucudean: "E dependent de asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 09:51

După transferul de ieri al lui George Ţucudean la Steaua, anunţat în premieră de GSP.ro, doi dintre foştii săi antrenori au analizat calităţile şi defectele atacantului în vîrstă de 23 de ani.

Gheorghe Mulţescu şi Flavius Stoican, doi dintre tehnicienii care au colaborat cu Ţucudean la Dinamo, au dezvăluit pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor care sînt punctele forte ale fotbalistului, dar şi defectele acestuia.

CALITĂŢI

Mulţescu: "Are forţă mare, plus că e foarte ambiţios. Face parte din categoria restrînsă a jucătorilor care ştiu să se motiveze înaintea unui meci, care intră în atmosfera de mare competiţie fără a fi nevoie de antrenor".

Stoican: "Steaua tocmai a luat cel mai bun atacant din România! E foarte bun la jocul de cap şi le dă încredere coechipierilor prin faptul că protejează bine, e în stare să preia mingile lungi şi să le reţină foarte bine".

DEFECTE

Mulţescu: "Piciorul stîng. Deşi a marcat goluri cu stîngul şi a lucrat mereu pentru a-şi îmbunătăţi modul în care controlează balonul şi trage cu stîngul, încă mai are lacune aici".

Stoican: "Ce am remarcat eu e că are nevoie să se discute cu el. Antrenorul trebuie să-i vorbească des, să-i arate clar că are încredere în el. E dependent de acest gen de comunicare".

În ziarul de astăzi al Gazetei Sporturilor pe care îl găsiţi la chioşcurile de presă şi în ediţia digitală a acestuia puteţi citi analiza făcută lui Ţucudean de Mulţescu şi Stoican în legătură cu sistemul în care fotbalistul se pliază cel mai bine, însă cei doi tehnicieni au vorbit şi despre alte caracteristici pe care atacantul le are.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
corectu
corectu  •  29 Ianuarie 2015, 16:24

Tucudean peste Piovacari?Ha!Ha!Ha!

solomon_i
solomon_i  •  29 Ianuarie 2015, 13:55

Prima declaratie a lui Multescu in legatura cu increderea si motivarea, se cam contrazice cu ultima declaratie a lui Stoican...!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  29 Ianuarie 2015, 13:31
Postat de steaua1986forever pe 29 Ianuarie 2015, 13:29

Calitati: "Face parte din categoria restrînsă a jucătorilor care ştiu să se motiveze înaintea unui meci, care intră în atmosfera de mare competiţie fără a fi nevoie de antrenor"" Defecte: ". Antrenorul trebuie să-i vorbească des, să-i arate clar că are încredere în el." Chiar nu observa nimeni nimic?

Unu-i Multescu,unu-i Stoican...tu,aduna-le si fa media :))

Vezi toate comentariile (83)
Comentează