FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRITA

Atentie simbata!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2007 00:00

Ioan Ovidiu Sabau isi doreste foarte mult sa o aduca la Bistrita pe Atletico Madrid, dar vrea sa o si elimine. Dupa ce Gloria Bistrita a cistigat meciul din Cupa UEFA Intertoto in fata formatiei Maccabi Haifa, scor 2-0, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau s-a declarat multumit de jocul echipei sale, dar ezita sa vorbeasca inca de meciul cu Atletico Madrid. Bistritenii au revenit luni dimineata, in jurul orei 1:30, pe aeroportul Henri Coanda cu o cursa de la Tel Aviv. La sosire, antrenorul bistritenilor a comentat evoluatia echipei sale, dar si startul noului sezon in primul esalon.

- Domnule Sabau, un prim pas pentru calificare.
- Da, asa este. Am reusit un meci frumos, o victorie meritata in deplasare, dar calificarea se joaca la Bistrita. Trebuie sa ne pregatim, sa ne odihnim, pentru ca urmeaza o saptamina grea. Ramine sa ne concentram foarte mult si sa tratam serios meciul de simbata, nu trebuie sa fim superficiali, sa nu ne consideram deja calificati, pentru ca orice se poate intimpla. Trebuie sa fim atenti, sa tratam meciul cu maxima seriozitate, fiindca ne intilnim cu jucatori buni care pot face diferenta. Sint jucatori tehnici care, daca sint lasati sa joace, s-ar putea sa ne faca surprize.

- Mai sint 90 de minute si veti juca cu Atletico?
- Este obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a o aduce pe Atletico la Bistrita. Totul depinde de noi. Nu e bine sa ne gindim deja la meciul cu Atletico, mai intii sa ne calificam si dupa aceea vom vedea cum va fi. Nu-mi sta gindul acum la meciul cu Madrid, ci la partida de simbata. Trebuie sa-mi fac jucatorii sa creada ca nu sint calificati si ca trebuie sa dea totul din ei. Abia dupa meciul de simbata vom vorbi despre intilnirea de la Madrid.

- De ce va este teama?
- Imi este teama de jucatori. Asa sintem noi mai superficiali, si asta s-ar putea sa ne coste daca nu ne concentram cum trebuie. Chiar daca am facut un joc bun in tur, mai era putin si puteam sa fim egalati pe o lipsa de concentrare din partea noastra.

- Ce parere aveti, jucatorii din "Generatia de Aur" s-au intors in Liga I?
- Este un lucu exceptional, pentru ca fotbalul romanesc are numai de cistigat. Vor disparea meciurile strategice si oamenii care fac jocuri necinstite. Apar oamenii cu bani care doresc sa investeasca in fotbalul romanesc.

- Ce asteptati de la noul sezon?
- Va fi un campionat in care se va lupta pentru a cistiga titlul. De la locul 7 in jos va fi o lupta pe viata si pe moarte, dar si la retrogradare. Cu o saptamina inainte de inceperea campionatului ne vom stabili si noi un obiectiv, pe care vreau sa-l realizam.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează