FOTBAL  »  Superliga  »  ZONA TRANSFERURILOR

Atenţie Steaua! Mai e o echipă în Liga 1 care îl vrea pe Bourceanu ;)

Alex Bourceanu
Alex Bourceanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 11:22

Gigi Becali încă nu a făcut o ofertă concretă pentru mijlocaşul Timişoarei, Alex Bourceanu, care este curtat insistent şi de altă echipă din Liga 1, conform spuselor impresarului Florin Iacob.

"N-a făcut nimeni nici o ofertă concretă, dar în afară de Steaua, mai este o echipă din Liga 1 interesată de Bourceanu. Gigi Becali îl vrea pe Alex, iar eu respect dorinţele fotbaliştilor care nu vor să joace în liga a treia.

Lui Bourceanu nu îi e indiferentă situaţia de la Poli, însă are putere de autosugestie şi încercăm să găsim alte soluţii mai bune pentru el. E tînăr şi are ce să aştepte de la fotbal. Nu depinde numai de noi, depinde de partenerii de afaceri şi de cei interesaţi de el", a spus Florin Iacob la sportro.

54 de meciuri la Poli Timişoara are Alex Bourceanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
roberto_smqnr1
roberto_smqnr1  •  18 Iunie 2011, 01:41

Il ia Rapidul :X

l0gan..
l0gan..  •  15 Iunie 2011, 14:06

atentie steaua ! i mi vine greata atentie la ce ?vine trenu ?lasa tii naibi sa i calce :)))ce atata stana in susu si n jos sa fie clar steaua e un singur lucru steaua = wc

blaustein
blaustein  •  15 Iunie 2011, 12:51
Postat de mi3zu89 pe 15 Iunie 2011, 12:13

otelul este echipa interesata de bourceanu...si ar face bine sa se intoarca inapoi la galatzi...

Nu stiu daca sunt dispusi sa dea banii ceruti de Timisoara. Bine, acuma nici Gigi nu va imaginati ca sare cu banul, dar il va lua asa cum l-a luat si pe Tanase,sau Costea,Prepelita. E prieten cu Mititelu, Penescu, Iancu si fac afaceri ca intre "smecheri": "Hai frate dami-l mie pe jucatoru asta, acu n-am bani, da te ajut si io cand o sa fii la belea, mai vorbesc eu cu Mitica, las ca mai vinde Giovani afara, iti dau si tie o parte..."

Vezi toate comentariile (6)
Comentează