FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO „Nevastă-mea a găsit un bilet într-o geantă. Mi-a zis că e un semn” » Un fost atacant din Liga 1 explică cel mai ciudat transfer al carierei

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 11:51 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 11:52

În direct la GSP Live, fostul atacant Attila Hadnagy (41 de ani), în prezent director general la Sepsi, a dezvăluit motivul complet surprinzător pentru care s-a transferat în 2013 de la FC Brașov la FC Botoșani.

Un bilet găsit de soția sa într-o geantă l-a convins pe Hadnagy să semneze cu moldovenii, deși el nu-și dorea nici în ruptul capului să plece de la Brașov în Moldova. 

„Pot să povestesc cum am ajuns la Botoșani. Sincer, eu nu am vrut să plec de la Brașov. Am zis că sunt acasă, familia mea era acolo, aveam copii mici. Am zis că nu merg la Botoșani, că e prea departe și că mai bine termin cariera la Brașov sau Sfântu Gheorghe. Dar a fost un semn de la Dumnezeu. 

Am vorbit cu cei de la Botoșani, dar am zis că nu vreau să mă duc. Dintr-odată, nevastă-mea a găsit într-o geantă pe care nu o mai folosise de trei, patru ani, un bilet de la un meci FC Brașov - FC Botoșani. Și-mi zice: «Ăsta e un semn!»”.

Hadnagy: „Puteam să pierd cei mai frumoși ani din Liga 1”

„După ce am văzut acel bilet, am zis că merg să discut cu cei de la Botoșani. Dacă nu era acel semn, cred că nu mergeam la ei și pierdeam poate cei mai frumoși ani din Liga 1. Chiar cred în Dumnezeu și știu că am ajuns unde am ajuns doar datorită Lui”, a spus Hadnagy, la FC Botoșani. 

La FC Botoșani, Hadnagy a avut, într-adevăr, o perioadă excelentă. A înscris 29 de goluri în 100 de partide oficiale, jucând alături de moldoveni și în preliminariile Europa League.

„Nevastă-mea a găsit un bilet într-o geantă. Mi-a zis că e un semn” » Un fost atacant din Liga 1 explică cel mai ciudat transfer al carierei
Hadnagy a avut cifre excelente la FC Botoașni / foto: GSP

Attila Hadnagy a evoluat de-a lungul carierei pentru Oltul Sfântu Gheorghe, Petrolul Ploiești, FC Brașov, FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe, club la care a rămas și după încheierea carierei de fotbalist.

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV // VIDEO „Ai jucat în meciuri trucate?” » Răspuns sincer la GSP Live: „Au fost două, trei meciuri foarte suspecte”

EXCLUSIV // VIDEO Probleme cu patronul echipei: „Când venea în vestiar era arogant, vorbea urât cu antrenorii și cu jucătorii”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
rocky5
rocky5  •  27 Septembrie 2021, 00:49
Postat de jamesjohn pe 26 Septembrie 2021, 17:51

neinteresant.

Pune o manea atunci!

jamesjohn
jamesjohn  •  26 Septembrie 2021, 17:51

neinteresant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează