FOTBAL  »  Superliga  »  21:45 / PRIMA / FOTBAL, LIGA CAMPIONILOR: ZAGLEBIE LUBIN - STEAUA

Au dat de ploaie

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Stelistii au ajuns ieri in Polonia in jurul prinzului si au aterizat intr-o localitate la 70 de kilometri de hotelul Qubus. Dupa o ora si jumatate, pe care i-au parcurs pe o ploaie torentiala, ros-albastrii au ajuns la stabilimentul de 4 stele din localitate Legnica. Alaturi de delegatia ros-albastrilor a ajuns in Polonia si secundul echipei nationale, stefan Iovan, care a venit sa urmareasca evolutia stelistilor care sint in vizorul lotului national.

Vizat de granzi
Cu golul din minutul 25 marcat in poarta lui Lobont, mijlocasul Gloriei Buzau, Valentin Iovita, a reusit sa atraga atentia lui Dinamo si a Stelei. "Ambele formatii mi-au cerut detalii despre el. Cred ca va ajunge curind la Steaua", a marturisit, ieri, Viorel Ion. "M-as bucura sa fie asa, dar trebuie sa ramin cu picioarele pe pamint", a comentat jucatorul de 23 de ani. Iovita a debutat in Liga I la Sportul, intr-o partida cu Dinamo din 10 noiembrie 2002. (Alexandru Raducanu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează