FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Au regăsit PIN-ul! » "Cîinii roşii" vor primi cîte 10.000 de euro de căciulă dacă se vor califica în grupele Europa League

În precedenta deplasare europeană, Dinamo s-a impus la Varazdin, 2-1
În precedenta deplasare europeană, Dinamo s-a impus la Varazdin, 2-1

Articol de - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 22:24

Jucătorii au primit veşti bune, se dublează prima de calificare în grupele Europa League. Borcea mizează pe o remiză la Poltava, 1-1, crede că e de ajuns pentru retur.

Roş-albii se pregătesc de ultimele două meciuri dinaintea grupelor Europa League, după doi ani de pauză. Mîine se pleacă la Harkov cu avionul, apoi 150 de kilometri cu autocarul pînă la Poltava pentru prima manşă cu Vorskla, de joi seara. "Prin sacrificiu ne vom califica! Ucrainenii nu-s de speriat, însă trebuie să muncim mai mult, mai atent, mai inteligent decît ei!", era ieri de părere Liviu Ciobotariu.

Breaking news:
1. Acţionarii şi-au amintit codul PIN de la carduri. Jucătorii vor avea cîte 10.000 de euro drept bonus de calificare în grupele Europa League. Chiar dacă este cea mai mică recompensă dintre echipele româneşti ce vor să ajungă în această fază a competiţiei continentale, roş-albii au motive de bucurie fiindcă, iniţial, trebuia să fie doar 5.000 de euro. Oricum, li s-a transmis că bonusul va intra pe carduri de îndată ce va fi asigurat accesul în grupe.

2. Cristi Borcea, de multe ori cu pronosticuri exacte, este ponderat. Probabil, pentru prima oară de cînd e la Dinamo: "Aş miza pe 1-1 la Poltava. Trebuie să fim realişti, este un meci de calificare, cu o echipă periculoasă. Sper ca băieţii să fie atenţi. De ce să fie rea o remiză pentru returul din Ştefan cel Mare?! Acasă, cu stadionul plin, batem!".

3. Ciobi şi-a procurat ultima prestaţie a ucrainenilor din campionat, 0-0 la Krivoi Rog, direct de pe internet! Antrenorului i-a fost downloadat partida la o rezoluţie foarte bună. "Se vede bine. Oricum, pe mine mă interesa un meci de acasă al lor, pe care l-am şi văzut live. Mai am alte 5 DVD-uri cu evoluţiile recente ale adversarilor. Plus un teanc de notiţe. Trebuie să ştim totul despre adversar pînă joi", a comentat tehnicianul care a readus-o pe Dinamo în fruntea Ligii 1.

3 milioane de euro este estimată cifra eventualelor pierderi financiare dacă Dinamo nu ajunge în grupele Europa League

70 de victorii a înregistrat Dinamo în 174 de meciuri jucate în cupele europene din 1956 încoace. În rest, au fost 28 de remize şi 76 de eşecuri

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Comentarii (2)
swain
swain  •  16 August 2011, 11:47

Se vede ca a gasit borcea pin-ul, greseli pro de arbitraj in 3 etape, 3 penalty-uri,etc etc...

ghost_rider
ghost_rider  •  16 August 2011, 01:53

Eu cred ca spargerile de banci si case de schimb dinamovistii le fac , uite ce repede au gasit ei bani !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează