FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Au reușit surpriza etapei în Liga 1, dar sunt amenințați de primar: "Au uitat când eu și antrenorul plăteam baremul arbitrilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 20:51

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, se plânge de situația în care a ajuns clubul din Mediaș, deși echipa sa a reușit surpriza acestei etape remizând cu CFR Cluj, scor 0-0.

"Am făcut egal pentru că CFR a fost foarte, foarte previzibilă. Ei ne-au făcut meciul ușor, la cum au jucat. Nu ne ajută însă acest punct deloc, vin vremuri grele. Vom merge la jocurile dintre morți și morți, în play-out. Noi suntem acolo pentru că am avut 14 jucători de Liga 1, dar au plecat toți din cauza probemelor financiare.

Nu am avut bani nici să dăm anunț la Monitorul Oficial că s-a pierdut o echipă și că oferim găsitorului recompensă. Dar credem în continuare. A reușit Poli la minus 14 și nu reușim noi care avem număr la casă?

Primarul din Mediaș mi-a găsit o problemă interesantă, că nu am buletin de Mediaș, dar uită când eu și Pustai plăteam baremul arbitrilor din buzunarul nostru! La Mediaș, din vară se face CSM Mediaș, în liga a patra. Vor da banii acolo, iar noi nu avem nici o ciocolată pentru copiii de mingi! Avem o datorie de 880.000 de euro, s-o plătim în trei ani. Noi avem buget cât cei trei atacanți ai celor de la CFR. Lui Pustai nu-i pot cere ceva. I-am dat bani de vestă și îi cerem costum", a declarat Ioan Mărginean la Radio Sport 1.

"CFR are doar program bun, fără cupe europene și Cupa României, dar Steaua e principala favorită la titlu. CFR și CSU se luptă pentru locul doi.

Suntem într-o situație grea, nu am crezut că vom ajunge aici. Sperăm să găsim și noi pe cineva să ne ajute, nu conteaza de unde. Să scăpăm și noi ca și CFR. În primul an trebuie să găsim 180 de mii de euro, în trei ani un total de 880 de mii euro"
Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează