LIGA 1  ·  PROBLEME FINANCIARE

Au reușit surpriza etapei în Liga 1, dar sunt amenințați de primar: "Au uitat când eu și antrenorul plăteam baremul arbitrilor"

Duminica, 29 Octombrie 2017

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, se plânge de situația în care a ajuns clubul din Mediaș, deși echipa sa a reușit surpriza acestei etape remizând cu CFR Cluj, scor 0-0.

"Am făcut egal pentru că CFR a fost foarte, foarte previzibilă. Ei ne-au făcut meciul ușor, la cum au jucat. Nu ne ajută însă acest punct deloc, vin vremuri grele. Vom merge la jocurile dintre morți și morți, în play-out. Noi suntem acolo pentru că am avut 14 jucători de Liga 1, dar au plecat toți din cauza probemelor financiare.

Nu am avut bani nici să dăm anunț la Monitorul Oficial că s-a pierdut o echipă și că oferim găsitorului recompensă. Dar credem în continuare. A reușit Poli la minus 14 și nu reușim noi care avem număr la casă?

Primarul din Mediaș mi-a găsit o problemă interesantă, că nu am buletin de Mediaș, dar uită când eu și Pustai plăteam baremul arbitrilor din buzunarul nostru! La Mediaș, din vară se face CSM Mediaș, în liga a patra. Vor da banii acolo, iar noi nu avem nici o ciocolată pentru copiii de mingi! Avem o datorie de 880.000 de euro, s-o plătim în trei ani. Noi avem buget cât cei trei atacanți ai celor de la CFR. Lui Pustai nu-i pot cere ceva. I-am dat bani de vestă și îi cerem costum", a declarat Ioan Mărginean la Radio Sport 1.

"CFR are doar program bun, fără cupe europene și Cupa României, dar Steaua e principala favorită la titlu. CFR și CSU se luptă pentru locul doi.

Suntem într-o situație grea, nu am crezut că vom ajunge aici. Sperăm să găsim și noi pe cineva să ne ajute, nu conteaza de unde. Să scăpăm și noi ca și CFR. În primul an trebuie să găsim 180 de mii de euro, în trei ani un total de 880 de mii euro"
Ioan Mărginean, președinte Gaz MetanCine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexul cu un bărbat de 52 de ani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1