FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Aurel Şunda: ”Declaraţiile lui Gigi Becali despre Pustnicu sînt nişte aberaţii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Aurel Şunda, fostul antrenor al CFR-ului, spune că nu cunoaşte nici măcar unde se află localitatea Pustnicu, unde Gigi Becali a spus că verii săi s-au întîlnit cu Iuliu Mureşan pentru a aranja un blat.

”Eu acum mă întorc din Antalya şi nu sînt la curent cu declaraţiile. Declaraţiile lui Gigi Becali despre Pustnicu sînt nişte aberaţii. Nu ştiu cine a inventat acest blat. Nu cunosc nimic, nici măcar nu ştiu unde e localitatea Pustnicu.

Nu ştiu toate detaliile, aşa că nu are rost să discutăm. Staţi liniştit că nu m-a sunat nici Iuliu Mureşan, nici nimeni. Ştiu meciul, nu mi s-a părut nimic suspect. Jucătorii trăiesc, ei pot să lămurească toată chestia asta.”,  a spus Aurel Şunda la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  16 Februarie 2009, 14:34

Bravo nea Gigi ca ii bagi in rahat si pe altii, cinstit, cum te stim! Bravo ca faci si altceva decat mituit jucatori, de altfel cu bani de zeci de ori mai putini, decat cei de gabjit cu Steaua prin Europa. Bravo ca murdarind pe altii si tot fotbalul(bine ca nu-ti pasa!) ascunzi valiza cu pacate si dai doar o prima mica judecatorilor, care te scot sigur curat ca lacrima. Erou national, cu stampila de la tribunal! Esti aproape! Deci: Stefan, Cuza, Carol, Ceausescu...Becali! Ai votul nostru!

 •  15 Februarie 2009, 23:34

Machidonul tau ti-a tras-o prin gurita. Maimuta oligofrena!

 •  15 Februarie 2009, 22:44

am scris acum cateva zile ca Sunda ca si Dorinel confirma minciunile lui jiji,maine va inventa alta minciuna ,pana cand nu va fi pedepsit tot asa va face cu ssperanta ca poate poate musca careva momeala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează