FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

FOTO+VIDEO FCU Craiova 1948 și-a prezentat autocarul de peste 500.000 de euro: „E ca un Maybach!” + au transferat un ghanez

FC U Craiova și-a prezentat noul autocar +16   FOTO
FC U Craiova și-a prezentat noul autocar

Articol de , - Publicat vineri, 18 iunie 2021 17:30 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 19:06

FCU Craiova 1948 și-a prezentat astăzi, cu mare fast, ultramodernul autocar pe care oltenii au plătit peste 500.000 de euro.

Dacă achizițiile întârzie deocamdată să apară, formația finanțată de familia Mititelu punctează la capitolul imagine. În aceeași zi în care rivala din oraș a plecat în cantonamentul din Austria cu un charter personalizat, nou-promovata și-a prezentat noul autocar, într-un eveniment la care au participat atât Adrian Mititelu jr., cât și noul antrenor Adrian Mutu.

Adrian Mutu: „E un Maybach al autocarelor”

„Autocarul are toate dotările necesare pentru ca noi și jucătorii să avem confortul necesar. Mă bucur că echipa la care activez merge pe această linie a performanței, acest lucru se vede și din achizițonarea acestui Maybach al autocarelor. 

Design-ul e foarte frumos, aici merită felicitări echipa de marketing a Universității Craiova. Sper ca în viitor să achizițonăm și unul descperit pentru a sărbători un trofeu”, a declarat Mutu, în timpul conferinței de astăzi. 

Dorim să fim la un nivel foarte înalt din punct de vedere fotbalistic și să împrumutăm câte ceva din marketingul cluburilor de afară. Sperăm că acest autocar va responsabiliza puțin fotbaliștii, staff-ul, încât să performăm și pe plan fotbalstic, nu doar la marketing. Mă bucur că avem cel mai frumos autocar din țară - Adrian Mititelu Jr, în conferința de presă de astăzi

„Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, spunea Adrian Mititelu Jr. în luna mai, la GSP Live.

+12 FOTO

Urmează și transferurile la FCU Craiova 1948

FCU Craiova s-a reunit de câteva zile sub comanda lui Adrian Mutu și e gata să bifeze prima achiziție din mandatul noului antrenor oltean. Alb-albaștrii s-au orientat spre piața externă pentru întăriri, speriați de prețurile cerute pe fotbaliștii autohtoni

Astfel, joi a sosit la antrenamente Pedro Machado, stoper de 24 de ani, de picior drept, care măsoară 1,91 metri înălțime. Ultima oară a jucat la Oliveirense, liga a doua portugheză. Lusitanul cotat la 300.000 de euro pe transfermarkt.de nu a semnat deocamdată contractul și a venit la recomandarea lui Mutu. 

Mai mult, oltenii l-au transferat și pe Samuel Asamoah (27 de ani), un mijlocaș ghanez care a evoluat ultima oară în Belgia, la Sint-Truidense, informează reporterul GSP prezent la conferința oltenilor. Mutarea a fost confirmată astăzi de Adrian Mutu. 

Asamoah a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Eupen, OH Leuvreun și Sint-Truiden.

FCU Craiova a scos la vânzare abonamentele

Recent, nou-promovata a anunțat că a pus în vânzare și abonamentele pentru sezonul 2021-2022 al Ligii 1. Prețurile acestora sunt:

  • Peluza Sud - 150 RON
  • Tribuna I - 400 RON
  • Tribuna II - 300 RON
  • VIP - 1000 RON
  • FCU Student - 100 RON
  • FCU Veteran - 150 RON

Citește și alte știri despre FCU Craiova 1948:

EXCLUSIV FC U Craiova, aproape de primul transfer în era Mutu » Se antrenează deja sub comanda „Briliantului”

Prima imagine cu Mutu în alb-albastru » Oltenii au perfectat 4 amicale în stagiul din Slovenia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
george.br
george.br  •  19 Iunie 2021, 15:47
Postat de jony_10 pe 19 Iunie 2021, 14:51

Știința de numește Universitatea Craiova nu fcu. Ce e fcu? Nume de secta? Când vreodată în istorie Știința s a numit fcu????

Cand vreodata in istorie, Universitatea Craiova a primit pøm@n@?? CS (zisa)Universitatea Craiova, nascuta la Mogosoaia in fatidicul an 2013, A PRIMIT loc direct in Liga 2! Fie primit! Prin urmare, ecbipa asta NU E Universitatea Craiova! Punct!

jony_10
jony_10  •  19 Iunie 2021, 14:55
Postat de talpaiadului pe 18 Iunie 2021, 18:48

Bravo pentru transferuri si autocar si mare atentie ca Vinicius e liber de contract! Gaina batrana face supa buna...

Voi nu aveti fata nici de Acka... Iauzi unde visează boovenii :)))))

jony_10
jony_10  •  19 Iunie 2021, 14:51
Postat de vidoq pe 18 Iunie 2021, 20:25

F frumos! Felicitări! Stiinta e doar una! Forta FCU!!!

Știința de numește Universitatea Craiova nu fcu. Ce e fcu? Nume de secta? Când vreodată în istorie Știința s a numit fcu????

Vezi toate comentariile (43)
Comentează