FOTBAL  »  Superliga  »  CHELSEA

Avram Grant, despre titularii incontestabili de la Chelsea:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Inlocuitorul lui José Mourinho la Chelsea nu a preluat obiceiurile portughezului. Chelsea intilneste astazi in Cupa Angliei, in runda a patra, formatia Leicester City, iar Grant intentioneaza sa inceapa meciul cu jucatori mai putin folositi pina acum. Mourinho nu renunta niciodata la jucatori precum Claude Makelele, Frank Lampard, Michael Essien sau Didier Drogba, indiferent de competitie. Fostul antrenor al londonezilor ii considera pe acesti jucatori „untouchable - de neclintit” ca urmare a prestatiilor lor excelente, asta in ciuda riscului oboselii. Insa Avram Grant are alta parere.

Chestionat de presa in aceasta privinta, el a raspuns: „Untouchables? Nu stiu decit filmul. E un film grozav, l-am vazut de trei ori. Dar de ce am un lot asa de numeros? Ca sa-l folosesc, nu doar pentru a spune ca e numeros. Rotatia jucatorilor este un lucru important care asigura ca raman proaspeti”.

Grant a demonstrat ca nu se teme sa lase pe banca jucatorii in forma, nefolosindu-l in ultimele 2 meciuri pe Shaun Wright-Phillips, in ciuda faptului ca acesta a aratat atit la club, cit si la nationala, ca se afla intr-o forma de zile mari. Pina acum, politica israelianului a dat roade: victoria cu 6-0 in fata lui Manchester City a fost a cincea consecutiva pentru Chelsea.

Managerul formatiei engleze a conchis: „Jucatorii stiau inainte de a semna ca Chelsea are un lot numeros si ca nu vor juca tot timpul. Eu nu vreau sa vind nici un fotbalist. Daca jucatorii sunt suparati, pot ciocani la usa mea si vom gasi o solutie”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close